Showbiz

Μπέλλα Κυδωνάκη: Η εξομολόγηση για το γιο της που συγκίνησε

Gossip-tv Team

Είναι μία από τις πιο καταξιωμένες αστρολόγους στην Ελλάδα. Η Μπέλλα Κυδωνάκη, συνεργάτης του astrology.gr με τη στήλη astroQueen Bella, μίλησε για τον πρόσφατο χαμό του γιου της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», μίλησε για το γιο της, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή. Ένα ξεχωριστό παιδί που ζούσε πάντα στα άκρα, αψηφώντας τον κίνδυνο. Μαμά και γιος είχαν τις καλύτερες σχέσεις και συζητούσαν τα πάντα.

Ο Γιάννης, φοβόταν από μικρός το θάνατο και η Μπέλλα Κυδωνάκη, μέσα από κείμενα και βιβλία που διάβαζε, προσπαθούσε μέσα από διάφορες συζητήσεις που είχαν να τον κάνει να το ξεπεράσει. Μάλιστα, όπως είχε εξομολογηθεί, είχε προβλέψει ότι η ζωή του γιου της δεν θα ήταν μεγάλη, προσευχόταν όμως να "φύγει" πριν από εκείνον.

Ωστόσο, ένα τροχαίο ατύχημα που είχε λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή, έκανε την αστρολόγο να πιστεύει ότι ίσως αυτό να ήταν που είχε δει. Όταν όμως ο Γιάννης το ξεπέρασε, σχεδόν από θαύμα, πίστεψε ότι η πρόβλεψή της αφορούσε το ατύχημα, γεγονός που την έκανε να το δει θετικά. Λίγους μήνες μετά, ο Γιάννης έφυγε από τη ζωή και πλέον τον βλέπει μόνο στα όνειρά της. Δείτε όλα όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη στην "Μεσημεριανή Μελέτη"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved