Showbiz

Γιώργος Τσαλικης: Το δύσκολο πρωινό με τα παιδιά του, το iPad και η… τουαλέτα!

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής εκτός από το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κόκκινη» που παρουσίασε μίλησε και για τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης, περιέγραψε πως βιώνουν στην οικογένειά του το πρωινό ξύπνημα και την ώρα μέχρι να φύγουν τα παιδιά για το σχολείο. Ο τραγουδιστής στάθηκε στις διαφημίσεις που δείχνουν το πρωινό μιας οικογένειας το οποίο συνήθως είναι ονειρεμένο και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως ανέφερε, ο γιος του Άγγελος είναι κυκλοθυμικός και μπορεί το πρωί να χαμογελά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να έχει μούτρα και να μην μιλάει σε κανέναν καθώς επίσης συνήθως θέλει να πάει τουαλέτα τελευταία στιγμή. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Ο Χάρης ζητάει κακάκια στο 90'».

Αναφέρθηκε ακόμη, και στο γιο του Χάρη όπου κάνει τσίσα με το iPad ανά χείρας και μάλιστα ο τραγουδιστής σηκώθηκε όρθιος για να κάνει αναπαράσταση.

Όπως φαίνεται όμως το έχουν και οι τρεις γιοι του Γιώργου Τσαλίκη αυτό με την τεχνολογία και την τουαλέτα. «Πώς είχαν παλιά τις εφημερίδες στην τουαλέτα; Εμένα οι γιοί μου έχουν το iPad και βλέπουν Μίκυ, οπότε η φυσική ανάγκη γίνεται απόλαυση! Μπορείς να δεις ολόκληρο επεισόδιο», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής!

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved