Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η κορούλα μας μοιάζει και στους δυο»

Gossip-tv Team

«Το κοριτσάκι μοιάζει και στους δυο! Όταν γεννήθηκε ήταν ίδια η μπαμπά της. Τώρα θυμίζει κάτι και από εμένα», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου διαψεύδοντας όσους έλεγαν πως η μικρή είναι ίδια η ηθοποιός.

Τη Μαριάννα Τουμασάτου «βρήκε» η κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σ' αγαπάω αλλά...», στο θέατρο Αθηνά και η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός για ακόμη μια φορά ανέφερε πως το να δουλεύεις με το σύζυγό σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον Αλέξανδρο Σταύρου έχει και τα θετικά του. Όπως το ότι περνάς πολύ περισσότερες ώρες με τον άνθρωπό σου και ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να μιλήσεις, μιλούν τα μάτια.

Η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα αυτή την περίοδο, λέγοντας: «Έχουμε ζοριστεί πολύ οι Έλληνες. Άμα πεθάνει και η ελπίδα, άστα να πάνε στην ευχή της Παναγίας». Όταν ζητήθηκε από την ηθοποιό να σχολιάσει το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Ηλία Κασιδιάρη, είπε: «Ωραία πράγματα είναι αυτά; ντροπή ένιωσα! Όταν βλέπεις ακρότητες και γελοιότητες να χαρείς; δεν κάνει!»

Τέλος, έστειλε και το μήνυμα της για τις επερχόμενες εκλογές:

«Να προσέχουμε αυτό που ψηφίζουμε γιατί θα το βρούμε μπροστά μας! Να είμαστε και λίγο μυαλωμένοι!»

Όσο για το αν το ζευγάρι θα πάει φέτος διακοπές; «Διακοπές είναι μια λέξη άγνωστη. Έχουμε παραστάσεις και δεν θα το κολυμπήσουμε φέτος το κορμί μας!», ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved