Showbiz

Ηλίας Ψινάκης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση Φοίβου-Καρβέλα;

Gossip-tv Team

Για τα 20 χρόνια πορείας του στο τραγούδι πήρε ειδικό βραβείο στα φετινά MAD VMA o Φοίβος!

Το βραβείο στο μουσικοσυνθέτη έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης. Όπως όμως ήταν αναμενόμενο ο γνωστός μάνατζερ βρήκε έναν ανατρεπτικό τρόπο για να προλογίσει τον Φοίβο. Αποφάσισε το όνομά του να το κάνει κουίζ και να ζητήσει από τον κόσμο να τον αναγνωρίσει. «Πριν από 20 χρόνια συνάντησα τον Φοίβο στο σπίτι του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση στην Εκάλη και καθόταν σε μια γωνίτσα....», είπε ο Ηλίας Ψινάκης αποκαλύπτοντας τη σχέση των δυο μουσικοσυνθετών και για πολλούς «ανταγωνιστών».

Στη συνέχεια ο μάνατζερ αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Φοίβου ενώ από τα ηχεία ακούγονταν μερικές μόνο από τις επιτυχίες που έχει γράψει όλα αυτά τα χρόνια. Στη σκηνή επίσης ανέβηκε και η Δέσποινα Βανδή. Το κοινό φυσικά κατάλαβε πως πρόκειται για το Φοίβο και με τις ζητωκραυγές του, ο μουσικοσυνθέτης ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του.

«Πρέπει να μιλήσω τώρα ε;», είπε ο Φοίβος και ευχαρίστησε τον Γιάννη Δουλάμη από την Sony Music που του έδωσε την πρώτη του ευκαιρία, τους καλλιτέχνες και το κοινό.

Ψινάκης και Βανδή δεν σταμάτησαν να τον πειράζουν, με τον μάνατζερ να λέει «καλέ τελικά μιλάει» και την τραγουδίστρια να συμπληρώνει «δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάμε στις απονομές»!

Δείτε ένα στιγμιότυπο από τη χθεσινή βράβευση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved