Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα αισιοδοξίας στους νέους και η αφιέρωση των βραβείων

Gossip-tv Team

Το θέμα των χθεσινών μουσικών βραβείων ήταν κυρίως η νέα γενιά. Με αυτό το δεδομένο οι περισσότεροι από τους καλλιτέχνες αφιέρωσαν λίγα λεπτά για να μιλήσουν για τους νέους και την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.

Μήνυμα αισιοδοξίας, λοιπόν, έστειλε και ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής, παρότρυνε τους νέους να μην το βάζουν κάτω και να προσπαθούν για τα όνειρά τους, όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα, αναφέροντας ως παράδειγμά τον εαυτό του.

«Για εσάς τους νέους που ρωτάτε γιατί σας έχουν απογοητεύσει τόσες πολλές φορές, θέλω να σας πω να μην το βάζετε ποτέ κάτω! Και όλα τα όνειρά σας να προσπαθείτε να γίνουν πραγματικότητα», είπε ο Σάκης την ώρα που παρέλαβε το βραβείο για τον άνδρα καλλιτέχνη της χρονιάς.

«Εγώ δεν το έβαλα ποτέ κάτω και αυτό είναι το αποτέλεσμα: η αγάπη όλων σας, μου την δίνεται άπλετα κάθε χρόνο», κατέληξε με το κοινό να ανταποκρίνεται με το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Ο Σάκης, όμως, έστειλε ακόμα ένα μήνυμα, όταν πήρε το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς. Χρησιμοποιώντας μια παλιά επιτυχία του δια χειρός Φοίβου, άρχισε να τραγουδάει: «Όλα καλά, όλα καλά θα μας πάνε, όλα καλά, θα φτιάξουν όλα όπου να 'ναι, όλα καλά, μην σταματήσεις να ελπίζεις, κράτα γερά γιατί στο τέλος κερδίζεις»!

Εκτός όμως από τη χθεσινή βραδιά ο Σάκης Ρουβάς συνέχισε να ευχαριστεί και να αισιοδοξεί και σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία με τα δυο του βραβεία και έγραψε στους θαυμαστές του: «Αυτά είναι δικά σας, σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνετε είστε η δύναμη μου, σας αγαπώ!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved