Showbiz

Γλυκερία: «Παραμυθιαστήκαμε από το lifestyle, μόνο οι νέοι θα φέρουν αλλαγή στην Ελλάδα»

Gossip-tv Team

Η Γλυκερία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «ΣΚΑΪ Τώρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, την ελπίδα που αντλεί από τους νέους αλλά και την κρίση που βιώνουν εκείνη και οι συνάδελφοί της.

«Αισθάνομαι ότι θα συμβούν φοβερές εξελίξεις. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, δεν πάει πουθενά η ιστορία αυτή», είπε η Γλυκερία, προσθέτοντας πως οι νέοι θα είναι τελικά αυτοί που θα φέρουν την αλλαγή. Οι νέοι άνθρωποι θα κάνουν τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και στην Ελλάδα και παγκόσμια. Στηρίζω τις ελπίδες μου απόλυτα στους νέους».

Ωστόσο η τραγουδίστρια δεν αποποιείται τις ευθύνες και τις δικές της αφού θεωροί πως εκτός από τους πολιτικούς ευθύνονται και οι πολίτες για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

«Σε όσα έκαναν οι πολιτικοί άρχοντες έχουμε μεγάλη ευθύνη και εμείς. Εμείς καθορίζουμε, εμείς επιλέγουμε», δήλωσε η Γλυκερία, προσθέτοντας πως οι Έλληνες αξίζουμε πολλά πράγματα, αλλά επαναπαυτήκαμε και δεν δώσαμε στον εαυτό μας όσα αξίζει και παραμυθιαστήκαμε από το lifestyle.

Η τραγουδίστρια θεωρεί επίσης, πως έχουμε χάσει το νόημα της ζωής αφού η αξία υπάρχει σε απλά και καθημερινά πράγματα, όπως η φιλία, η αγάπη και η ενότητα. «Πρέπει να μοιράζουμε αγάπη και χαμόγελο για να τα λαμβάνουμε κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά. . Μάλιστα, η ίδια έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά, συζητώντας μαζί τους.

«Στη δουλειά μου κόβουμε πολλά πράγματα. Αλλά νομίζω ότι όλο αυτό είναι ξεκαθάρισμα, για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει. Η διασκέδαση έχει αλλάξει ήδη: κάποτε εμφανιζόμασταν επτά ημέρες την εβδομάδα, τώρα μία ή καθόλου. Το καλοκαίρι κάναμε εξήντα συναυλίες, τώρα δέκα και όχι όλοι. Οι τιμές επίσης πέφτουν», είπε για τον τρόπο που την έχει επηρεάσει η κρίση, προσθέτοντας πως η ίδια πιστεύει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα γίνουν καλύτερα.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved