Showbiz

H Λοτσάρη, τα εν οίκω μη εν δήμω και ο σχεδιασμός ρούχων

Gossip-tv Team

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο χώρο της showbiz είναι αδιαμφισβήτητα η Νίνα Λοτσάρη και η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη.

Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να έχει στον καναπέ της, σήμερα το μεσημέρι την ηθοποιό και να μιλήσουν για την οικογένεια, τα παιδιά, τα νέα της επαγγελματικά βήματα αλλά και για τη ζωή της από εδώ και πέρα.

«Τον Κωνσταντίνο να τον αποκαλούμε σύζυγο ή πρώην σύζυγο, δεν ξέρω», λέει κάποια στιγμή η Ελένη Μενεγάκη για να πάρει την ορθή και κοφτή απάντηση από τη Νίνα Λοτσάρη «Κωνσταντίνο». Η ηθοποιός σε ένα γενικό σύνολο δεν ήθελε να μιλήσει για το τέλος του γάμου της ούτε για τη σχέση που έχει τώρα με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη! Το μόνο που θέλησε να επισημάνει ήταν ότι για τα παιδιά της γίνεται λιοντάρι καθώς και ότι το παν σε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις είναι η αξιοπρέπεια. Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν ένα χωρισμό τα παιδιά, η ηθοποιός υποστηρίζει πως όταν οι γονείς φέρονται με ωριμότητα και προστατεύουν τα παιδιά όλα είναι ευκολότερα.

«Όταν τελειώνει ο έρωτας παίρνεις διαζύγιο», είχε δηλώσει η Νίνα Λοτσάρη πέρυσι και η Ελένη Μενεγάκη της ζήτησε να το σχολιάσει φέτος... «Τα εν οίκω μη εν δήμω... Δεν θα εκθέσω ποτέ ούτε τα αισθήματα του Κωνσταντίνου ούτε τα δικά μου», είπε, επίσης με έντονο ύφος η ηθοποιός.

Η Νίνα Λοτσάρη αποκάλυψε επί πλέον πως κλαίει πολύ εύκολα, θεωρεί τον εαυτό της επιχειρηματία πάνω από όλα, πως τα παθήματα δεν της γίνονται εύκολα μαθήματα καθώς και το ότι το πιο μεγάλο λάθος που κάνουν οι γυναίκες σε μια σχέση – γάμος είναι πως εθελοτυφλούν.

Η συζήτηση, όμως πήγε και στα επαγγελματικά της ηθοποιού. Πώς θα συνεργαστεί με την Ευγενία Μανωλίδου; Γιατί θα ταξιδέψει ως την Αμερική; Τι σχέση έχει με το σχεδιασμό ρούχων και ποιοι νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά της;

Δείτε το βίντεο με όλη τη συνέντευξη της Νίνας Λοτσάρη στην Ελένη Μενεγάκη καθώς και ένα βίντεο για τη ζωή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved