Showbiz

Τα δάκρυα της Ζήνας Κουτσελίνη στη Μενεγάκη!

Gossip-tv Team

Το άλλο πρόσωπο της Ζήνας Κουτσελίνη είδαμε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Η πρώην διευθύντρια ψυχαγωγικών προγραμμάτων συνήθως είναι αιχμηρή, σκληρή σε δηλώσεις και χαρακτηρισμούς και αμείλικτη. Σήμερα το μεσημέρι, όμως, η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη για να παρουσιάσει το καινούργιο της βιβλίο και έδειξε την ανθρώπινη πλευρά της! Οι δύο πρώην συνεργάτιδες τα είπαν για αρκετή ώρα, ενώ κάποια στιγμή η Ζήνα Κουτσελίνη δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

«Θα κλείσουμε με την αφιέρωση που κάνεις στο βιβλίο σου "Στην μάνα μου την κυρα-Λένη που μ' έμαθε να κοιτάζω πάντα το φώς". Και που, να συμπληρώσω εγώ, σε κάθε νέο μας ξεκίνημα ήταν εκείνη που πήγαινε και μας άναβε κεράκι σε όλους...», είπε η παρουσιάστρια και τότε η Ζήνα Κουτσελίνη λύγισε και είπε: «Αααχ δεν θέλω να κλείσουμε έτσι! Γι' αυτό σου είπα ότι το βιβλίο είναι βαθύ. Γιατί ο κόσμος κομμάτια μου θα βρει μέσα παντού. Γιατί η μάνα μου ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και γιατί με έμαθε να είμαι αυτό που είμαι... να κοιτάζω στο φως! Και να μπορώ κάθε εμπόδιο να το βαδίζω όσο δύσκολος κι αν είναι ο δρόμος».

Τότε η Ελένη Μενεγάκη σηκώθηκε όρθια, πήγε προς το μέρος της και την έκανε μια μεγάλη αγκαλιά, περνώντας σε διαφημίσεις.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved