Showbiz

Συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας Θεανώ: Πάλεψε με τον καρκίνο και είναι ξανά αντιμέτωπη με την ασθένεια!

Gossip-tv Team

Μεγαλείο ψυχής, αγάπη για τη ζωή, αισιοδοξία και τεράστια υπομονή και αντοχή είναι κάποιες από τις λέξεις που μπορεί να πει κανείς για την τραγουδίστρια Θεανώ.

Όπως είναι γνωστό η Θεανώ στο παρελθόν ανακάλυψε, μετά από μια κρίση επιληψίας πως έχει καρκίνο στο συκώτι. Η τραγουδίστρια δεν το έβαλε κάτω πολέμησε με την επάρατο νόσο και με πολλές δυσκολίες κατάφερε να το ξεπεράσει.

Το δράμα της όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού λίγο καιρό μετά διέγνωσαν στον αδελφό της ότι πάσχει από λευχαιμία και ήταν μεγάλη ανάγκη να κάνει μετάγγιση και χρειαζόταν αίμα.

Η αισιοδοξία της Θεανούς έδινε ελπίδα σε πολύ κόσμο και κάθε φορά το φως εμφανιζόταν στη ζωή της έστω και από τη χαραμάδα.

Σήμερα, η τραγουδίστρια έρχεται πάλι αντιμέτωπη με την αρρώστια σε άλλη της μορφή και δίνει ξανά τη δική της μάχη. Η Θεανώ μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά αλλά και για τη δύναμη που έχει μέσα της.

«Προτιμώ να μη λέω τη λέξη καρκίνος, μόνο ότι είμαι άρρωστη. Σαν "Θεανώ" δεν ήθελα να την λέω αυτή τη λέξη. Μου είναι και λίγο δύσκολο να την λέω. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου. Δεν κρύβω ότι είχα πάθει κατάθλιψη και έπαιρνα αντικαταθλιπτικά χάπια. Δεν έχω τελειώσει δυστυχώς με τα νοσοκομεία. Κάνω εξετάσεις κάθε 6 μήνες», είπε η τραγουδίστρια.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο η Θεανώ χωρίς όμως στιγμή να χάνει το χαμόγελό της. «Μέσα από αυτές τις εξετάσεις που έκανα πρόσφατα, βρήκαν και μια άλλη σπάνια ασθένεια. Βγάζω όγκους στο δέρμα μου. Έκανα τρεις βιοψίες και δυο χειρουργεία. Πάνω στην ατυχία μου είμαι τυχερή γιατί βγαίνει μόνο στο δέρμα. Έχω εξοικειωθεί πλέον με τα νοσοκομεία. Η αρρώστια αυτή λέγεται σαρκοείδωση» δήλωσε ενώ δεν ξέχασε να επισημάνει ότι: «ο Θεός λένε πως όταν αγαπάει κάποιον πολύ τον παιδεύει».

Τέλος η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο χαμό της καλύτερής της φίλης, Γιάννα Χατζιμιχάλη η οποία της είχε κρύψει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε για να μην τη στενοχωρήσει. «Όταν αρρώστησε δεν μου το είπε. Το είχε πει στη μητέρα μου. Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα», δήλωσε βαθιά θλιμμένη η Θεανώ συμπληρώνοντας πως ένιωθε άσχημα που το μοντέλο «έφυγε» από τη ζωή ενώ εκείνη συνέχισε να ζει.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved