Showbiz

Ελένη Ράντου: Η σχέση με την αδελφή της, η κόρη της και οι καφέδες που έχυσε σε καταξιωμένους καλλιτέχνες!

Gossip-tv Team

Το κουβάρι της ζωής της ξετύλιξε η Ελένη Ράντου σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη!

Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της, τη σχέση με τους γονείς της και την αδελφή της, τον τρόπο που μεγάλωσε αλλά και τη ζωή της σήμερα. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ποτέ δεν έμαθε τι θα πει νοικοκυριό γιατί η μητέρα της την απέτρεπε από αυτό το ρόλο. Καταπιεσμένο παιδί, όπως ανέφερε η ίδια πως ένιωθε, με πολλές ανησυχίες και μια μητέρα που ήθελε να της ανοίξει δρόμο και να ξεφύγει από το σπίτι «Δεν θα γίνεις νοικοκυρά είσαι φτιαγμένη για κάτι άλλο», της έλεγε χαρακτηριστικά η μητέρα της όπως και στην αδελφή της.

Μάλιστα, ανέφερε κι ένα περιστατικό για να καταλάβει η Ελένη Μενεγάκη σε τι βαθμό ήταν η κατάστασή της. «Δεν θα ξεχάσω τον πρώτο καιρό που μέναμε με το Βασίλη, είχαν έρθει κάποιοι πολύ σημαντικοί τραγουδιστές στο σπίτι – πρώτη φορά τους έβλεπα κι εγώ από κοντά – και τους έφτιαξα καφέ, στην καφετιέρα. Κι αυτό είναι απλό, αλλά άντε να τους σερβίρεις», λέει η Ελένη Ράντου και συνεχίζει εξηγώντας πως την ώρα που τους σέρβιρε έχυσε τους καφέδες οι οποίοι έκαιγαν και τους έκανε χάλια, μάλιστα ένας φορούσε σκισμένο τζιν και παραλίγο να πάθει έγκαυμα.

Τέλος, η Ελένη Ράντου μίλησε και για την κόρη της η οποία πήρε το γονίδιο της γιαγιάς της αφού από πολύ μικρή κάνει δουλειές στο σπίτι, μαγειρεύει και τους περιποιείται. Όπως είπε χαρακτηριστικά είναι ο άγγελός τους.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved