Showbiz

Συμβαίνει τώρα: Ιερωμένοι διαδηλώνουν έξω από το Χυτήριο για την παράσταση Corpus Christi

Gossip-tv Team

Τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο για την παράσταση «Corpus Christi» δεν έχουν τέλος.

Για άλλη μία μέρα, διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο και διαμαρτύρονται για την παράσταση. Το gossip-tv.gr έχει επικοινωνήσει με έναν από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν, ο οποίος μας είπε ότι οι συντελεστές βρίσκονται ήδη μέσα στο θέατρο και έχουν σκοπό να διεξάγουν την παράσταση κανονικά.

Περίπου 100 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο, μεταξύ τους και ιερωμένοι, έχοντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες και σταυρούς. Ο Εθνικός Ύμνος, καθώς και συνθήματα περί ορθοδοξίας αλλά και το Άξιον Εστί, ακούγονται έξω από το θέατρο! Υπάρχει αστυνομική δύναμη απ' έξω, ενώ προς το παρόν δεν έχουν εκδηλωθεί φασαρίες! Όμως, μία γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε ότι ήθελε να δει την παράσταση, όταν μπήκε στο χώρο του θεάτρου άρχισε να φωνάζει λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να ανέβει η παράσταση. Όταν οι συντελεστές τη ρώτησαν γιατί αντιδρά έτσι από τη στιγμή που δεν έχει δει την παράσταση, εκείνη απάντησε ότι δεν θέλει να τη δει γιατί έχει δει αποσπάσματα και είναι αντίθετη στο περιεχόμενο του έργου. Ευτυχώς, το όλο θέμα έληξε όταν η ίδια γυναίκα αποχώρησε εκνευρισμένη από την αίθουσα του θεάτρου χωρίς να προκαλέσει μεγαλύτερη αναστάτωση.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθεί πιθανόν συνέντευξη τύπου από την Βάσια Παναγοπούλου και τον Λαέρτη Βασιλείου για να πουν στο κοινό επίσημα τις μέρες και ώρες της παράστασης.

Τελευταία ενημέρωση: Αυτή τη στιγμή οι διαδηλωτές πετούν διάφορα αντικείμενα, η κατάσταση αρχίζει να εντείνεται, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να απομακρύνει τους διαμαρτυρόμενους χρησιμοποιώντας μικρές ποσότητες χημικών! Ένας Ιερέας έχει ξαπλώσει προκειμένου να εμποδίσει τους αστυνομικούς να περάσουν!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved