Showbiz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν έχω καμία τηλεοπτική πρόταση»

Gossip-tv Team

Την κρίση που βιώνουμε έχει κατανοήσει πλήρως μια μεγάλη μερίδα των ηθοποιών οι οποίοι αν και είναι πολύ προβληματισμένοι στο παρόν δηλώνουν αισιόδοξοι για το μέλλον.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξομολογείται πως δεν του έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση αλλά νιώθει ευτυχής που ακόμα έχει για επάγγελμα την μεγάλη του αγάπη. «Δεν έχω καμία τηλεοπτική πρόταση. Αισθάνομαι όμως ιδιαίτερα τυχερός που στη συγκεκριμένη εποχή κάνω αυτό που ξέρω», λέει χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο, αναφέρει «Μαθημένοι είμαστε. Οι ηθοποιοί δεν είχαμε συνηθίσει στις πολλές δουλειές. Δύο φορές το χρόνο ψάχνουμε για δουλειά. Οι ηθοποιοί είμαστε πάντα εν δυνάμει άνεργοι». Στην ίδια κατάσταση και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ο οποίος αναφέρει: «Σε λίγο θα πιάσουμε τα μικρόφωνα να γίνουμε δημοσιογράφοι, δεν μας έμεινε και τίποτα άλλο».

Στο πλευρό της νέας γενιάς βρίσκεται ο Γρηγόρης Βαλτινός ο οποίος τονίζει πως το θέατρο το πλήττει άμεσα η καθημερινότητα κι όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Ενώ τέλος η Κάρμεν Ρουγγέρη εξοργίζεται με τα αστρονομικά ποσά που έπαιρναν παλαιότερα οι ηθοποιοί και προτείνει όλοι να κάνουν μειώσεις για να υπάρξει μέλλον και δουλειά για όλους και να μην στηριζόμαστε στα τούρκικα σήριαλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved