Showbiz

Γερμανού προς μητέρα Ρέμου: «Κυρία Νίτσα, δεν τον βλέπω να παντρεύεται»

Gossip-tv Team

Με αφορμή το θέμα για τις πεθερές που είχε η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» η Ναταλία Γερμανού απευθύνθηκε στην μητέρα του Αντώνη Ρέμου και την ενημέρωσε πώς δεν πρόκειται ποτέ ο γιος της να παντρευτεί!

«Να στείλω τα φιλιά μου στη λατρεμένη κυρία Νίτσα που όπως είναι φυσικό θέλει να δει το γιο της παντρεμένο κάποια στιγμή... αλλά κυρία Νίτσα ακούστε, δεν το βλέπω!» είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στη μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη Πασχαλίδου. Και συμπλήρωσε: «Δεν τον βλέπετε ευτυχισμένο που είναι το κορυφαίο όνομα στο ελληνικό πεντάγραμμο, που έχει όλες τις γυναίκες στα πόδια του, που έχει κάνει δύο πολύ ωραίες σχέσεις με δύο από τις πιο ωραιότερες γυναίκες».

Αυτά όμως που είπε η παρουσιάστρια δεν έμειναν ασχολίαστα από τους συνεργάτες της... Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στη Ναταλία: «Χάσαμε δύο τηλεθεάτριες τώρα, την κ. Νίτσα και την Υβόνη». Η δε Ναταλία της απάντησε: «Η Υβόνη δεν έχει τέτοια προβλήματα, μου το έχει πει. Δεν έχει την ελληνική νοοτροπία του να βολευτώ και να κάνω ένα γάμο. Γι' αυτό και την έχει αγαπήσει ο Αντώνης Ρέμος. Απολαμβάνει αυτό που ζει και δεν θέλει να παντρευτεί!» .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved