Showbiz

Νότης Σφακιανάκης: «Φασίστας είσαι όταν λες «πατρίδα». Τι λες ρε καραγκιόζη;»

Gossip-tv Team

Την καρδιά του «άνοιξε» στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Νότης Σφακιανάκης!

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τον πατέρα του που στερήθηκε από πολύ μικρός, την οικογένειά του αλλά και την πατρίδα! «Υπήρχε ευτυχία, δυστυχία και στέρηση όταν ήμουν παιδί», είπε ο Νότης Σφακιανάκης εξηγώντας πως στερήθηκε τον πατέρα του από την ηλικία των 7 ετών γεγονός που του στοίχισε πολύ και τον έκανε τρυφερό πατέρα και υπερπροστατευτικό.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο ο τραγουδιστής εξήγησε πως ουσιαστικά είναι πολύ ντροπαλός και ακόμα κι όταν γνώρισε τη σύζυγό του τού ήταν δύσκολο να την προσεγγίσει. Ενώ αποκάλυψε πως θα μπορούσε να γίνει και ηθοποιός αφού κάνει μιμήσεις, αυτοσαρκάζεται και πολλές φορές είναι η ψυχή της παρέας. «Είμαι αστείος τύπος, μη με βλέπετε για σοβαρό», είπε χαρακτηριστικά. Ακόμη ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε και για ένα όραμα που είχε δει ο παππούς του πριν εκείνος γεννηθεί και του είχε αποκαλύψει πως η μητέρα του ήταν έγκυος και περίμενε αγόρι το οποίο έπρεπε εκείνος να βαφτίσει και να τον πει «Παναγιώτη».

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε και για τη νέα του δισκογραφική δουλειά αλλά και για το λόγο που ασχολήθηκε με το τραγούδι. Κάτι που τον στεναχωρεί επίσης, όπως είπε είναι ότι όλοι διαστρεβλώνουν τα λόγια του και όσα δηλώνει στις συνεντεύξεις του τονίζοντας πως ποτέ δεν είπε ότι οι γυναίκες πρέπει να υποτάσσονται στους άντρες. «Γυναίκα είναι η μάνα μου πως μπορώ να πω εγώ ότι είναι υποτακτική του ανδρός;», συμπλήρωσε.

Τέλος, μίλησε για την πολιτική κατάσταση της χώρας κατηγορώντας όχι μόνο τους πολιτικούς οι οποίοι αποτελούν τον καθρέφτη της κοινωνίας αλλά και όλους τους πολίτες που ευθύνονται για όσους μας κυβερνούν. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλους εκείνους που τον κατηγορούν επειδή μιλάει συνεχώς για την πατρίδα του, λέγοντας: «Δεν επιτρέπεται στην πατρίδα μας να έχεις γνώμη. Φασίστας είσαι, λέει, όταν λες «πατρίδα». Τι λες ρε καραγκιόζη;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συνέντευξη στα βίντεο που ακολουθούν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved