Showbiz

«Be You»: Οι διάσημοι κατά της βίας στα ελληνικά σχολεία!

Gossip-tv Team

Πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργείτε ένα κίνημα για τους νταήδες στα ελληνικά σχολεία.

Συγκεκριμένα, το «Be You» δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα περιστατικά βίας και ρατσισμού στα ελληνικά σχολεία, αλλά και την αντιμετώπισή του. Το εν λόγω κίνημα φαίνεται πως έχει συγκινήσει πολύ τους ανθρώπους της showbiz όπου το προωθούν αναδημοσιεύοντας το βίντεο που έχει γίνει για να ενημερώνει στο youtube. Μερικοί από τους επωνύμους που τάσσονται υπέρ του κινήματος είναι Ευγενία Μανωλίδου, Ναταλία Γερμανού, Demy, Μαρία Μπακοδήμου, Τζένυ Μπαλατσινού, Μαίρη Συνατσάκη και Γιώργος Δάσκαλος.

«Πίστεψε στον εαυτό σου», «να έχεις αυτοπεποίθηση», «αγνόησε τα αρνητικά σχόλια», «ακολούθα τον στόχο σου», είναι οι τέσσερις συμβουλές που δίνουν οι άνθρωποι του κινήματος σε όσα παιδιά βιώνουν το τη βία στο σχολείο τους.

Τα πρώτα μηνύματα από το «Be You», σύμφωνα με το star, είναι θετικά, ενώ το πρώτο κίνημα κατά του bullying -πίσω από το οποίο είναι ο Δημήτρης Βαρούνης- είναι υποψήφιο σε τρεις κατηγορίες στα φετινά Ραδιοφωνικά Βραβεία Ελλάδας – Κύπρου, που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο και προωθήστε το!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved