Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: «Έχουν ματώσει τα μάτια μου από το κλάμα»

Gossip-tv Team

Ο δημοφιλής και ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος είναι καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στην κυπριακή εκπομπή «Τετ-α-Τετ» στο Ρικ.

Ο δημοφιλής μίμος μιλάει για τον θάνατο της μητέρας του και πώς τον αντιμετώπισε, τη ζωή, την καριέρα του, τους ανθρώπους που μιμείται και πολλά άλλα.

Αναλύει την κόντρα του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και τη Βάνα Μπάρμπα. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, αφού φέτος σκίζει στην Αθήνα στο θέατρο «Αλίκη» με την παράσταση «I am What I am». Ένα μικρό μέρος της εκπομπής είναι γυρισμένο στο καμαρίνι της Αλίκης που τώρα είναι το δικό του καμαρίνι και ο Τάκης θυμάται μπροστά στην κάμερα τη γνωριμία του με την εθνική σταρ και τις συμβουλές που του έδινε.

«Έχουν ματώσει τα μάτια μου από το κλάμα», δηλώνει τονίζοντας πως δεν το μετανιώνει αλλά και πως δεν θα το ξανά κάνει ποτέ στη ζωή του! Αναφέρεται σε εκείνους που δεν συμπαθεί λέγοντας πως επιθυμεί να το γνωρίζουν αφού δεν του αρέσει η υποκρισία καθώς επίσης πως δεν νιώθει star αλλά παρατηρητής τους.

Δείτε το trailer της εκπομπής «Τετ-α-Τετ» με τον Τάκη Ζαχαράτο να ενημερώνει στα κυπριακά το κοινό του πως... έρχεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved