Showbiz

Melisses-Duomo: Δείτε το video clip του τραγουδιού «Σε θυμάμαι»

Gossip-tv Team

Έτοιμο είναι το video clip για το ήδη αγαπημένο τραγούδι «Σε Θυμάμαι» σε μουσική MEΛISSES και Duomo και στίχους MEΛISSES.

Τα γυρίσματα έγιναν μέσα Νοέμβρη σε ένα παλιό νεοκλασσικό σπίτι στην πλατεία Βάθης και διήρκησαν 24 ώρες. Η creepy αισθητική και η funny διάθεση συνθέτουν την καθημερινότητα μιας οικογένειας που συγκατοικεί με «φαντάσματα», τα οποία δεν μπορεί να δει κανένας, παρά μόνο το κοριτσάκι, το οποίο όμως διασκεδάζει μαζί τους.

Την σκηνοθεσία, το concept και το art direction του video clip «Σε Θυμάμαι» υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, το styling o Γιώργος Σεγρεδάκης, το make up ο Παντελής Τουτουντζής, τα μαλλιά ο Αλέξανδρος Στυλιανός και τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Ramon Μαλαπέτσας.

Για ακόμη μια φορά οι MEΛΙSSES, μας αφήνουν με σηκωμένη την «τρίχα». Το συγκρότημα που κατάφερε να δημιουργήσει ένα πραγματικά δικό του στυλ μουσικής από την πρώτη δισκογραφική του δουλειά, που έκανε το δεύτερο δίσκο «ΑΚΟΥ» χρυσό και που μας έχει ήδη δώσει πολλά τραγούδια επιτυχίες, αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο του τρίτο άλμπουμ!

Το πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς είναι το τραγούδι «Σε θυμάμαι», μια εκρηκτική συνεργασία με τους Duomo, ένα νέο act που αποτελείται από τους 2 DJs και παραγωγούς Alceen ('Αλκης Αφεντάκης) και Consoul Trainin (Γιάννης Ευθυμίου), γνωστοί ήδη από μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Feel your love, Lover's Dream, Beautiful, Lovesong, Stop, Nothing Compares to You κλπ.

Χορευτικό, άμεσο, νοσταλγικό αλλά και απόλυτα σύγχρονο, το νέο hit single «Σε Θυμάμαι» έγινε τώρα και video clip.

Οι ΜΕΛΙSSES δεν σταματάνε να πειραματίζονται με τις νότες και τις λέξεις! Στην δική τους κυψέλη, η μουσική παίζει δυνατά!

Κυκλοφορεί από την UNIVERSAL MUSIC, σε συνεργασία με τη SONY MUSIC.

Απολαύστε το!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved