Showbiz

Το ξέσπασμα του Γιάννη Πάριου: «Τι να κάνουν οι κοιλιακοί αν είσαι θεόφαλτσος;»

Gossip-tv Team

Για τη νέα γενιά τραγουδιστών, την κρίση αλλά και τους... κοιλιακούς μίλησε ο Γιάννης Πάριος σε συνέντευξή του σε κυπριακή εκπομπή.

Ο τροβαδούρος του έρωτα υποστήριξε πως δεν έχει κανένα νόημα να έχει κάποιος κοιλιακούς αν δεν μπορεί να τραγουδήσει. « Να είμαι 20 ώρες στο γυμναστήριο, να κάνω κοιλιακούς και να είμαι θεόφαλτσος;», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και πρόσθεσε «Ακούω που λένε "Τι ωραία που ήταν χθες; Να δεις τι φόραγε; Μια ζαρτιέρα... " και τρελαίνομαι και τους λέω "ρε τραγούδησε καλά;"».

Σημείωσε επίσης πως δεν είναι κακή η καλή εμφάνιση αρκεί να υπάρχει μόνο αυτή. Ως παράδειγμα έφερε την Άννα Βίσση. «Ή βγάλεις ημίγυμνη τη Βίσση ή της βάλεις ράσο δεν θα είναι μεγάλη τραγουδίστρια; Θα είναι!», δήλωσε ο Γιάννης Πάριος.

Ωστόσο ο τραγουδιστής δεν θεωρεί πως ευθύνεται μόνο η κρίση για την εξέλιξη των νυχτερινών κέντρων το πρόβλημα το επικεντρώνει στους... ατάλαντους! «Δεν φταίει η κρίση που δεν γεμίζουν τα μαγαζιά φταίνε οι ατάλαντοι τραγουδιστές. Κάνουμε ένα σουξεδάκι και γινόμαστε πρώτα ονόματα σε μαγαζιά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved