Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στο επόμενο υπερηχογράφημα θα ξέρουμε το φύλο του παιδιού»

Gossip-tv Team

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό mou» και μίλησε για την εγκυμοσύνη της!

«Εγώ είμαι σταθερή στον κύκλο μου οπότε όταν είχα μια μικρή καθυστέρηση είπα στον Θέμη να μου φέρει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Είχα διαβάσει στις οδηγίες όμως ότι για να είναι πιο σίγουρο το αποτέλεσμα πρέπει να το κάνω πρωί. Πέφτουμε λοιπόν για ύπνο και από την αγωνία μου ξυπνάω κάποια στιγμή, βλέπω το ρολόι, ήταν έξι παρά και είπα να πάω να το κάνω. Το κάνω λοιπόν και βγαίνει θετικό. Τρέχω λοιπόν στο κρεβάτι που κοιμόταν ο Θέμης και του λέω: "αγάπη μου είμαι έγκυος". Ο κακομοίρης μες στον ύπνο του δεν το πίστευε. Δεν ήταν και πολύ ρομαντικός ο τρόπος που του το ανακοίνωσα, όμως εγώ στις χαρές και στις λύπες μου είμαι σαν μικρό παιδί. Είμαι υπερβολική. Αφού δεν πήρα τη μητέρα μου και την πεθερά μου έξι η ώρα το πρωί για να τους το πω πάλι καλά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια!

Και συμπλήρωσε: «Δεν το πίστευα... Μέχρι να πάμε στο γιατρό και να μας πει ότι όλα είναι καλά και να περάσει και λίγο ο καιρός δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι γιατί ήθελα να είναι χειροπιαστό».

Το φύλο του παιδιού δεν το ξέρει ακόμα... Ο γιατρός τους έχει δώσει μια ένδειξη, αλλά μέχρι το επόμενο υπερηχογράφημα δε θέλει να πει τίποτα.

Και τόνισε: «Θέλω να είναι γερό και να έχει μια ευτυχισμένη ζωή»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved