Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: Οι «δύσκολες» γιορτές, τα παιδιά της και όλα όσα έχει μετανιώσει!

Gossip-tv Team

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια η οποία εμφανίζεται στο Rex, μίλησε μεταξύ άλλων για τα συναισθήματά της την περίοδο των γιορτών. «Δεν περνάω καλά τις γιορτές», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου εξηγώντας πως σε εορταστικές περιόδους έχει χάσει δυο πολύ δικούς της ανθρώπους, τον πατέρα της και τον αδελφό της και δεν έχει καλές αναμνήσεις συνεπώς δεν μπορεί να χαρεί. «Την ημέρα των γενεθλίων μου έχασα τον αδελφό μου και δεν τα γιορτάζω ποτέ», συμπλήρωσε.

Ενώ στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε για την κόρη της η οποία είναι αρραβωνιασμένη και ευτυχισμένη αλλά και για τα δυο της εγγόνια, τον Παναγιώτη και την Αγγελική.

Κάνοντας ένα flash back η Άντζελα Δημητρίου δεν μετανιώνει για τίποτα εκτός από τους ανθρώπους που επέλεξε να κάνει παιδιά. Παρόλα αυτά τονίζει πως δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικότερο στη ζωή της από τα δυο της παιδιά. «Αν έχω μετανιώσει γι' αυτά που πέρασα ήταν μόνο για τις επιλογές που έκανα για να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου γιατί δυστυχώς ήμουν εγώ και η μάνα και ο πατέρας», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved