Showbiz

Άννα Βίσση: Οι θαυμαστές της την έχρισαν «βασίλισσα»!

Gossip-tv Team

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση την έχρισαν «βασίλισσα» στην πίστα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται!

Η απονομή του στέμματος έγινε κατά την διάρκεια του πάρτι του fan club της τραγουδίστριας, το οποίο ονομάζεται fannatics, και είχε ετοιμάσει μία τούρτα – μαξιλαράκι επάνω στην οποία υπήρχε ένα στέμμα με Swarovski.

Όμως, το στέμμα κατέφτασε ξεχωριστά για να είναι έκπληξη! Τι υποδηλώνει όμως το στέμμα; Ότι είναι η βασίλισσα στην καρδιά των θαυμαστών της...

«Τι να πρωτοπώ σήμερα; Θα σας πω την αίσθηση που νιώθω... Είναι σαν να τραγουδάω σπίτι μου! Στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι, στην κουζίνα... Είστε πια οι δικοί μου άνθρωποι, οι συγγενείς μου, τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, το fan club μου γαμώτο!», είπε η Άννα! Και πρόσθεσε: «Σας αγαπάω για πολλούς λόγους... Είσαστε αφοσιωμένοι, είσαστε πιστοί, έχετε διάρκεια, μου λέτε τη γνώμη σας δημοκρατικά... Είσαστε λίγο σχιζοφρενείς καμιά φορά βέβαια... Τη μία χρονιά υπάρχει ένα τραγούδι που το σιχαίνεστε, την άλλη έρχεστε και το λατρεύετε! Δεν πειράζει... Ένας καλλιτέχνης πρέπει να κάνει λάθη για τους δικούς σας κόσμους, γιατί έχετε όλοι από έναν κόσμο ο καθένας, αρκεί να μην κάνει λάθος για τον δικό του κόσμο, αυτόν που ονειρεύεται ο ίδιος!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved