Showbiz

Αποκάλυψη Ουγγαρέζου: Έκανε πρόταση γάμου και την επόμενη μέρα το πήρε πίσω!

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε πρόταση γάμου σε μία πρώην κοπέλα του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όταν ήταν μικρός, αλλά μέσα σε μία μέρα το μετάνιωσε!

«Όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο, δούλευα το βράδυ σε μπαρ και είχα ψωνιστεί τελείως. Τα φτιάχνω λοιπόν με τη Δέσποινα και μπροστά στον κόσμο το έπαιζα σκληρός και όταν ήμασταν μαζί έπεφτα στα πατώματα. Κάποια στιγμή με χωρίζει η κοπέλα και μου λέει ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Και τότε ήταν που ένιωσα για πρώτη φορά τη βαθειά στεναχώρια και έφαγα την πρώτη μου καψούρα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και τόνισε πώς από τότε ακούει Βασίλη Καρρά!

Ο παρουσιαστής μετάνιωσε για την συμπεριφορά του, δεν μπορούσε να αντέξει που τον χώρισε η Δέσποινα και τι λέτε ότι έκανε; Πρόταση γάμου στην πλατεία, αλλά μέσα σε μία μέρα την πήρε πίσω δήλωσε στο «Όλα Μπάχαλο».


«Αισθάνθηκα ότι αν με χώριζε θα καταστρεφόμουν. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω κάτι για να της δείξω ότι μπορώ να τσαλακωθώ. Πάω λοιπόν με την παρέα μου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, βγαίνω από το αυτοκίνητο γονατίζω και της λέω "σ' αγαπώ και θέλω να είμαστε μαζί". Συγκινήθηκε αυτή, μου είπε ναι και μετά άρχισαν να με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου. Οπότε κι εγώ την πήρα τηλέφωνο την άλλη μέρα και της είπα άκυρο αυτό που της είχα πει στην πλατεία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved