Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Άν πεθάνω θέλω να με κάψουνε…»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou» και μίλησε για την δουλειά της, τη θρησκεία, τον σύζυγό της!


Το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια σήμερα εμφανίστηκε με νέο look...σκούρυνε τα μαλλιά της!

«Είμαι εργατικός άνθρωπος, που έχω μάθει να δουλεύω σκληρά, και να σκύβω το κεφάλι και να μην παραπονιέμαι. Όμως αν κάτσω και σκεφτώ συμπεριφορές συνεργατών μου, και τι γινόταν πίσω από την πλάτη μου, μπορώ να πω ότι έζησα πολλές ίντριγκες και όλα τα λάθη, τα φόρτωναν σε μένα. Βέβαια ο χρόνος, δικαιώνει τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις ενέργειες» είπε χαρακτηριστικά!

Και δεν δίστασε να πει: «λιβανίζω κάθε Κυριακή και λέω στον άντρα μου να κάνει το σταυρό του. Δεν είμαι θρησκόληπτη. Πιστεύω περισσότερο στην ενέργεια της θρησκείας. Πιστεύω ότι ο θεός είναι ένας!» Μάλιστα, τόνισε ότι «αν πεθάνω θέλω να με κάψουνε».
Όσο για τον σύζυγό της, Νίκο Κριθαριώτη και τη σχέση τους δήλωσε: «Πολλά έχουν αλλάξει στη σχέση μας. Ξεκινήσαμε σαν δυο παιδιά που παίζαμε και περνάγαμε ωραία χωρίς ευθύνες, περάσαμε στη φάση του σπιτιού και να μείνουμε μαζί. Μετά περάσαμε τη φάση του να συνηθίσουμε να μένουμε μαζί. Τώρα περάσαμε σε μια φάση που θέλουμε να στεριώσουμε την εταιρία μας, και κάποια στιγμή θα κάνουμε οικογένεια! Ο έρωτας περνά πολλά σκαμπανεβάσματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved