Showbiz

Τα λόγια του Καπουτζίδη για την Ειρήνη Κουμαριανού που συγκίνησαν την Μενεγάκη!

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αποκάλυψε πώς είναι σε μία καλή φάση στην ζωή του, αναφέρθηκε στους φίλους του και μίλησε για την αγαπημένη συνεργάτιδα και φίλη του, Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία «έφυγε» πριν λίγο καιρό από τη ζωή!


«Ναι, είμαι καλά γιατί έχω καταλάβει κάποια πράγματα. Έχω μεγαλώσει, έχω ωριμάσει και έχω περάσει κάποια πράγματα τα οποία θεωρώ ότι με άλλαξαν... Έχω κοντά μου ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ... Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό! Είχα ανθρώπους στην ζωή μου που δεν ταίριαζα» είπε χαρακτηριστικά στην Ελένη Μενεγάκη! «Οι φίλοι μου δεν έχουν αλλάξει... είναι διαχρονικοί» τόνισε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι που ήταν στην καθημερινότητά μου τώρα πια δεν είναι»!

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε: «Δεν θα σταματήσω να μιλάω ποτέ για την Ειρήνη Κουμαριανού... Όταν έφυγε η Ειρήνη, νομίζω ότι όλα αυτά που ζήσαμε μαζί τα δυο χρόνια στο «Παρά πέντε» και γνωριζόμασταν και πιο παλιά... όλα όσα μου είπε ήρθαν και έκατσαν πολύ μέσα μου, μέσα στο μυαλό μου και μέσα στην καρδιά μου και όποτε την σκέφτομαι ηρεμώ, γαληνεύω, αισθάνομαι ευλογημένος που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο... Είναι πολύ σπάνιος άνθρωπος, δεν έχω γνωρίσει κανέναν άλλον στην ζωή μου σαν αυτήν» κόμπιασε και σημείωσε: «και δεν ξέρω με προσέχει νομίζω. Με είχε αγαπήσει και την είχα αγαπήσει!»... Τα λόγια αυτά συγκίνησαν την παρουσιάστρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved