Showbiz

Η συγκίνηση του Αναδιώτη on camera όταν μιλά για τον φίλο του, Τόμας Πρωτόπαπα!

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε συγκινημένος για τον φίλο του, Τόμας Πρωτόπαπα, την κατάσταση της υγείας του, αλλά και για τους γονείς του νεαρού ηθοποιού που δεν έχουν φύγει από το πλευρό του από τη μέρα που συνέβη το τροχαίο ατύχημα!


Ο Νίκος υποστηρίζει στην κάμερα του Star: «Μιλάω καθημερινά με μια φίλη του Τόμας και δική μου και της λέω διαρκώς τα νέα, όλο αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ευχάριστο. Προσεύχομαι στον Θεό και την Παναγία να τον βοηθήσει να είναι σύντομα κοντά μας. Περισσότερη στήριξη θέλουν οι γονείς αυτή τη στιγμή. Ο Τόμας δεν καταλαβαίνει και πολλά».
Και συμπληρώνει: «είναι καλό που δεν καταλαβαίνει γιατί θα υπέφερε από τους πόνους. Υπάρχουν περιστατικά που οι ασθενείς έχουν ξυπνήσει μετά από 6 μήνες, 2 μήνες, οπότε οι 10 μέρες που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση ο Τόμας είναι λίγο χρονικό διάστημα. Εμείς που είμαστε λίγο πιο έξω το καταλαβαίνουμε και αισιοδοξούμε»!

Όσο για τους γονείς, και την κοπέλα του ηθοποιού, Ιωάννα δηλώνει: «όποτε πηγαίνω στο ΚΑΤ μιλάω με τους γονείς του. Οι άνθρωποι χρειάζονται την παρηγοριά μας. Η Ιωάννα είναι πρωί- μεσημέρι- βράδυ εκεί.. Υπομένει... Είναι για όλους σοκ γιατί ο Τόμας είναι ένα αγαπητό παιδί και αναγνωρίσιμο, αλλά δυστυχώς τέτοια περιστατικά συμβαίνουν κάθε μέρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved