Showbiz

Γαρμπή: «. Δεν σκέφτηκα για άλλο παιδί, ούτε ένα δευτερόλεπτο»!

Gossip-tv Team

Η Καίτη Γαρμπή στο «Πρωινό mou» μίλησε για το λόγο που δεν έκανε δεύτερο παιδί και αναφέρθηκε στον γιο της Δημήτρη που είναι πια στην εφηβεία!


Η τραγουδίστρια για την απόκτηση δεύτερου παιδιού είπε: «δεν έτυχε. Από τη στιγμή που έκανα το Δημήτρη και μάλιστα με μεγάλο κόπο, τελείωσε. Δεν σκέφτηκα για άλλο παιδί, ούτε ένα δευτερόλεπτο! Μετά από τον Δημήτρη, ήταν σαν να έκανα 10 παιδιά. Μας έχει καλύψει».
Αν και πέρυσι «τον είχε πιάσει μια κρίση και ζητούσε αδερφάκι», φέτος ο γιος τους άλλαξε γνώμη: «Τώρα, που άρχισε με τον μπαμπά του να λέει πιο αντρικά πράγματα, μου είπε: "Να σου πω, πρέπει να παίρνετε προφύλαξη, δεν θέλω ούτε σαν ιδέα να υπάρχει αδερφάκι εδώ μέσα!"».
Όσο δε για τον γιο της τόνισε: «Από μωρό, ήμασταν μαζί του πάντα απόλυτα ειλικρινείς! Και έχουμε καταφέρει, το παιδί αυτό να λέει μόνο αλήθεια, ακόμα κι αν είναι εις βάρος του. Χωρίς να ψαχτούμε, ξέρουμε τι κάνει. Είμαστε συνέχεια κοντά του, και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη». Και πρόσθεσε: «Παιδική χαρά. Είμαστε 3 άνθρωποι ολόιδιοι. Χοροπηδητά, αγκαλιές... φιλιόμαστε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved