Showbiz

Απίστευτο: Διέκοψαν την κυκλοφορία γύρω από το ξενοδοχείο της οικογένειας Kardashian

Gossip-tv Team

H οικογένεια Kardashian από χθες έχει πατήσει το πόδι της στο «Νησί των Ανέμων». Οι τρεις αδερφές μαζί με την μητέρα τους έφτασαν χθες στις 19:30 το απόγευμα.

Από το πλευρό τους δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι άντρες της προσωπικής τους ασφάλειας. Όπως είναι γνωστό, αφορμή του ταξιδιού είναι τα γυρίσματα για το reality στο οποίο πρωταγωνιστούν με τίτλο «Keep Up With The Kardashians» και προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο E! Entertainment.

Σύμφωνα με το Star, οι αδελφές Kardashian κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί θα φιλοξενηθούν σε βίλες στην ευρύτερη περιοχή του Ορνού. Ήδη έχει διακοπεί σε κάποιους δρόμους η κυκλοφορία για την ασφάλειά τους. Μάλιστα, από τα πρώτα φαγητά που έφαγαν ήταν παστίτσιο και μουσακά από τον σεφ που έχουν «κλείσει», ο οποίος εργαζόταν σε ένα από τα πιο «in» σαλέ της Αράχοβας. Η οικογένεια επίσης έχει τέσσερις καμαριέρες, ενώ μαζί τους έχουν και γιατρό, μιας και η Kim βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σήμερα λοιπόν οι Kardashians θα κάνουν γύρισμα για το ριάλιτί τους σε θαλαμηγό και θα μαγνητοσκοπηθούν σε παραλίες και καταστήματα της Μυκόνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved