Showbiz

Συγκινημένοι οι επώνυμοι μιλούν για το χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα

Gossip-tv Team

Βαθύτατα συγκινημένοι οι επώνυμοι μίλησαν για το χαμό του ξανθού «Βασιλιά».

Η Φαίη Σκορδά με τρεμάμενη φωνή είπε για τον Τόμας Πρωτόπαπα: «Δύναμη σε αυτή την οικογένεια. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό». Βίκυ Παγιατάκη: «Λυπήθηκα όπως όλοι μας».
Ο Κώστας Μαρτάκης δήλωσε: «Τον γνώριζα. Ήταν ένα καλό παιδί και αξιόλογο. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Αυτό είναι ένα μάθημα για όλους εμάς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον δρόμο». Ενώ ο Μύρωνας Στρατής είπε: «Με τον Τόμας είχαμε συναναστραφεί δυο, τρεις φορές. Ήμασταν στους ίδιους χώρους. Ήταν πολύ καλός και αληθινός. Είναι πολύ μεγάλο κρίμα... Υπομονή και αντοχή στην οικογένειά του».
Τέλος η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να μην τον ήξερε αλλά: «Τον έβλεπα στο σίριαλ που έπαιζε δεν τον γνώριζα προσωπικά. Φεύγει έτσι απλά ένα παιδί με όρεξη.. ότι και αν πεις δεν αλλάζει κάτι. Εύχομαι δύναμη στην οικογένειά του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved