Showbiz

Απολαυστικό βίντεο από την επίσκεψη της Λουκά στον Τσαλίκη!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Λουκά, όπως σας ενημερώσαμε χθες, έκανε την εμφάνισή της νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Τσαλίκης και μάλιστα ανέβηκε επί σκηνής!

Ο Γιώργος Τσαλίκης την κάλεσε στην πίστα και λίγο πριν ξεκινήσει να της τραγουδάει το κομμάτι «Απαγορευμένο», της είπε ότι όταν εκείνη θα ένιωθε τυχόν άβολα να του ζητήσει να σταματήσει. Και έτσι έγινε! Λίγο μετά την μέση του τραγουδιού, εκείνη του είπε να σταματήσει, ενώ μέσω μικροφώνου τον συμβούλεψε να μην πει ξανά το συγκεκριμένο τραγούδι. Το εν λόγω περιστατικό το διηγήθηκε και ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κλικ»!

«Χθες είχαμε μία ευλογημένη βραδιά. Ευλόγησε η Ελένη Λουκά» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Και συνέχισε: «Ήρθε εκεί... με ένα τσαντάκι γεμάτο εικονίτσες και μπήκε μέσα στο Caramela! Δεν την περιμέναμε και έσκασε μύτη. Ο κόσμος άρχισε να την χειροκροτεί και φυσικά ανέβηκε επί σκηνής, όπου... έστειλε ένα δικό της μήνυμα και μετά είχαμε το θέμα αν πρέπει να πω το «Απαγορευμένο» και τις γνωστές αντιδράσεις εκεί... Με ρώτησε αν έχω εξομολογηθεί κ.τ.λ και ότι είναι πολύ χυδαίο να το λέω στο μαγαζί και ζήτησε από τη διεύθυνση του μαγαζιού να σταματήσω να λέω το τραγούδι αυτό στο μαγαζί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved