Showbiz

Νάντια Φοντάνα: Η θρυλική χορεύτρια των 70s σε απόγνωση από τα χρέη

Gossip-tv Team

H παρτενέρ του Φώτη Μεταξόπουλου, αλλά και πρώην σύζυγός του, Νάντια Φοντάνα δεν θυμίζει σε τίποτε  τη λαμπερή χορεύρια.

Η θρυλική χορεύτρια έκλεισε πριν από λίγο καιρό το πρακτόρειο ΠΡΟ-ΠΟ το οποιο είχε ανοίξει πριν από δεκαπέντε χρόνια ύστερα από χρέη-βουνό που της δημιούργησαν κακοί συνεργάτες της. Μάλιστα αναγκάστηκε για να ξεχρεώσει να πουλήσεις το σπίτι της. Μοναδική «ανάσα» η τιμητική σύνταξη, που έχει ναι μεν εγκριθεί αλλά δεν την έχει πάρει ακόμα.
Η Νάντια Φοντάνα το τελευταίο διάστημα έχει απομονωθεί σε ένα σπίτι το οποίο ενοικιάζει και επικοινωνεί μόνο με λίγους δικούς της ανθρώπους σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.
H χορεύτρια των 70s δεν μπορεί να πιστέψει πως έπεσε θύμα των δυο Βορειοηπειρωτών συνεργατών της, τους οποίους έβαλε να κρατάνε το μαγαζί, όταν εκείνη χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Η εμπιστοσύνη της ήταν η καταστροφή της. Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξή της: «Επέλεξα κακούς συνεργάτες που με κατέκλεψαν. Μπήκα στο νοσοκομείο για να κάνω μία επέμβαση στο πόδι μου κι έλλειψα τέσσερις μήνες από το μαγαζί. Οι άνθρωποι που είχα βάλει να δουλεύουν όσο απουσίαζα με λήστεψαν. Με χρέωσαν με 90.000 ευρώ στον ΟΠΑΠ και με τα υπόλοιπα φέσια που μου έβαλαν, έφτασα να χρωστάω 150.000 ευρώ».

Πούλησε το σπίτι της, έκλεισε το μαγαζί της και το άνοιξε ξανά μετά από δέκα μήνες, αλλά στη συνέχεια μπήκαν ληστές και την λήστεψαν. Δυστυχώς τα χρέη της ήταν πολλά και αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση και να βάλει λουκέτο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved