Showbiz

Kαφετζόπουλος: «Ο Καμίνης σωστά εφάρμοσε τον νόμο με την Χρυσή Αυγή, απαγόρευσε να γίνει συσσίτιο μίσους»

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για την κρίση στην χώρα μας, την πολιτική αλλά και αναφέρθηκε και στα τουρκικά σίριαλ!

"Στο θέατρο είναι δύσκολα, το θετικό είναι όμως πως υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι που κάνουν διαφορετικά πράγματα. Δεν είναι όλα πάρα πολύ καλά, αλλά υπάρχει ένα επίπεδο και μερικά είναι όντως πολύ καλά. Η κρίση κάνει τους ανθρώπους επινοητικούς και να ξεκινούν να δημιουργήσουν πράγματα , χωρίς απώτερο σκοπό την οικονομική ανταμοιβή και όλα αυτά που σου προσφέρει το χρήμα. Δουλεύει το μυαλό μας και αυτό είναι καλό", υπογράμμισε ο ηθοποιός στο Αχελώος tv και τον Μάκη Μάκκα!

O ίδιος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο φαινόμενο με τα τούρκικα σήριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση υπογραμμίζοντας:"Τα κανάλια είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και θα κάνουν ότι μπορούν για να περισώσουν ό,τι μπορέσουν. Η λογική της τηλεόρασης είναι πάντα όσο πιο φτηνά τόσο πιο καλά'', ενώ όπως πρόσθεσε κινηθήκαν και στην τηλεόραση με την ιδία αντίληψη όπως σε όλη την Ελληνική οικονομία «δουλειές στα γρήγορα και να τα αρπάξουμε τώρα που υπάρχει χρήμα».

Και τόνισε: «Δεν φταίει η κρίση, θα μπορούσαν να υπάρχουν τηλεοπτικές σειρές αξιόλογες ακόμη και σήμερα, όμως δεν θέλουν οι επιτελείς των καναλιών. Έτσι πριονίζουν το κλαδί που κάθονται, όμως πλέον η τηλεόραση ως μέσο πλέον έχει αχρηστεύσει με όλα αυτά».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος εκφράστηκε θετικά για τον Δήμαρχο Αθηναίων: "Έχω εκφραστεί θετικά, μου φαίνεται συμπαθής η περίπτωση ενός ανθρώπου που ήθελε να πολιτευτεί χωρίς να ανήκει στο πολιτικό σύστημα. Νομίζω ότι ο Καμίνης είναι ιδιαίτερα δυναμικός και η Αθήνα χρειάζεται ένα δήμαρχο που να συγκρουστεί με οργανωμένες μαφίες και συμφέροντα που εκμεταλλεύονται δημόσιο χρήμα. Εφάρμοσε τον νόμο με την χρυσή αυγή, απαγόρευσε να γίνει συσσίτιο μίσους έμεινε ως το τέλος με αυτή την στάση και ήταν μια θετική στάση.

Θα ήθελα να εμφανιστεί ένα κόμμα με ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την πολιτική – από αριστερούς και κεντροαριστερούς μέχρι κεντροδεξιούς και φιλελεύθερους. Να συμφωνήσουν σε πέντε βασικά πράγματα και να κάνουν reboot του κράτους και της δημοκρατίας. Θα ήθελα πολύ να εμφανιστεί ένα τέτοιο κόμμα και να το ψηφίσω. Ο κ. Καμίνης όπως και ο Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη, είναι πρόσωπα που μπορούν να ηγηθούν μια τέτοιας πολιτικής κίνησης".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved