Showbiz

«Ξέσπασε πόλεμος» στο YouTube για το τραγούδι της Γαρμπή «Περασμένα ξεχασμένα»!

Gossip-tv Team

Η Καίτη Γαρμπή πριν 17 ολόκληρα χρόνια πρωτοτραγούδησε το «Περασμένα ξεχασμένα» που έμελε να γίνει μεγάλη επιτυχία και αν ακούγεται έως και σήμερα!

Κάτω λοιπόν από το τραγούδι στο YouTube ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα σε Άραβες και Έλληνες. Οι Άραβες λοιπόν μας κατηγορούν ότι κλέψαμε το κομμάτι!

Ο Hisham Abbas κυκλοφόρησε το κομμάτι «Wana Wana Amel Eh» στις αρχές της δεκαετίας του '90, ενώ η διασκευή του τραγουδιού μπήκε στον δίσκο «Αρχίζω Πόλεμο» της Καίτης Γαρμπή, το 1996, με τον Γιάννη Δόξα να υπογράφει τους ελληνικούς στίχους.
Σύμφωνα με το star, o Γιάννης Δόξας αποκάλυψε λοιπόν στο διαδίκτυο τα εξής, ότι το κομμάτι το έφερε μετά από ένα ταξίδι του στην Ιορδανία ο τότε παραγωγός της Καίτης, Γιάννης Δουλάμης, σε πειρατική κασέτα, χωρίς πληροφορίες στο εξώφυλλο: «Δεν ξέραμε λοιπόν ποιος είναι o publisher του τραγουδιού για να ζητήσουμε την άδεια διασκευής και τότε δεν υπήρχε Google search. Έτσι, αποφασίσαμε να το ηχογραφήσουμε ξέροντας πως, αν ακουστεί το τραγούδι, ο publisher θα εμφανιστεί κάποια στιγμη από μόνος του. Έτσι κι έγινε και όλα τα διαδικαστικά της άδειας τακτοποιήθηκαν αμέσως».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved