Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «Τα όνειρα των νέων πια είναι να γίνουν σαν τον Χατζηγιάννη»

Gossip-tv Team

Απογοητευμένος και θυμωμένος με το πολιτικό σύστημα είναι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας!

«Το βαρέλι δεν έχει πάτο, δεν γίνεται να αντέχουμε τα όσα μας πασάρουν κάθε φορά και να υποστηρίζουν ότι μαζί τα φάγαμε».
Ο ίδιος ανέφερε ότι με τους ανθρώπους που συναναστρέφεται καθημερινά βλέπει την αγωνία και την ανάγκη να μοιραστεί πράγματα: «Ο κόσμος το μαζί το έχει ανάγκη, βομβαρδίζεται ανηλεώς και μέρα με την μέρα χάνει όλο και περισσότερα πράγματα, είναι πια πεπεισμένος ότι που κι αναπνέει είναι τυχερός». Και πρόσθεσε σε συνέντευξη του στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα. ότι δεν ήταν τυχαίο που ο ελληνικός λαός περνάει όλη αυτή την σκληρή διαδικασία μιας και αποτελεί ένα καλό πειραματόζωο: «Διέγνωσαν ότι υπάρχει εύπορο έδαφος και απουσία πολιτισμού και έχτισαν πάνω σε αυτό, δεν θα μπορούσαν να το κάνουν σε μια χώρα παγιωμένη, εδώ είναι μπάτε σκύλοι αλέστε»

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε λόγο για έλλειψη καθημερινότητας πια στην Ελλάδα σε ότι αφορά την ποιότητα μιας και το lifestyle και η τηλεόραση συνέβαλαν στο να διαλυθούν τα πάντα. «Τα σημερινά τραγούδια, τα πιπίνια τα μπουζούκια και ο σεξισμός είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα του σήμερα, χρησιμοποιούν την τακτική του «φύγε εσύ έλα εσύ», δεν θέλουν άλλο Νταλάρα και Σαββόπουλο, τα όνειρα πια είναι να γίνουν σαν τον Χατζηγιάννη, με γυναίκες, χρήματα, σκουλαρικάκι και Μύκονο το καλοκαίρι, πρέπει να γίνω σαν τον Κατσιμίχα το θεότρελο να είμαι από το ένα ψυχιατρείο στο άλλο, βλέπεις εμείς είμαστε πια Cult, τρελοί και έντεχνοι ποιος θέλει να γίνει σαν εμάς κι ας έχουμε πουλήσει οχτώ φορές παραπάνω από τους λεγόμενους εμπορικούς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved