Showbiz

Η «άγρια επίθεση» του Βερύκιου στον Κωστόπουλο, η αποκάλυψη για το στρατό και η αμηχανία της Τσιμτσιλή

Gossip-tv Team

Η κόντρα τους δεν έχει απ' ότι φαίνεται τελειωμό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω της εκπομπής της « Happy Day» προσπάθησε να τους τα βρει όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό!

Σήμερα ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος επιτέθηκε ξανά εναντίον του Πέτρου Κωστόπουλου, τον αποκάλεσε «τσάτσο» εξήγησε τι σημαίνει και στη συνέχεια διάβασε ένα email και τον «έδωσε στεγνά».

Ο Δήμος Βερύκιος διάβασε ένα email που του έστειλε παλιός πτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας και αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει όταν υπηρετούσε να κάνει τη θητεία του στην Αθήνα και όχι σε κάποια άλλη ακριτική περιοχή, όπως είθισται!

Στη συνέχεια ο Δήμος «φόρτωσε» ακόμα χειρότερα και είπε: «Για να πυροβολήσεις κάποιον πρέπει να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου. Και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην παρούσα στιγμή δεν έχει ελεύθερα τα χέρια του. Του εύχομαι να απελευθερωθούν σύντομα τα χέρια του και είμαι έτοιμος για πιστολίδι. Σταματώ τώρα γιατί σέβομαι τους αιχμαλώτους! Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται σε αιχμαλωσία, του εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα, να αποκατασταθούν οικονομικά οι εργαζόμενοι σε αυτόν εκείνη την περίοδο και μετά ότι θέλει». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ένιωσε αμήχανα και του το είπε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved