Showbiz

Stan: «Ένα διάστημα ήμουν χαμένος! Ήμουν στα κάτω μου προσωπικά»

Gossip-tv Team

Ο Stan μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό» για την μεταμφίεση της Ελευθερίας Ελεθυθερίου στο Your Face Sounds Familiar, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το χωρισμό και αναφέρθηκε στην Eurovision!

Για την Ελευθερία Ελευθερίου, που τον υποδύθηκε στο YFSF είπε: «Την αγαπώ πολύ, είναι φίλη μου. Γέλασα πολύ όταν την είδα να με κάνει, όλο το σόου έχει πλάκα. Με τιμάει ιδιαίτερα που έκαναν μεγάλους τραγουδιστές και έβαλαν και μένα μέσα σε αυτούς».
Για τα προσωπικά του τόνισε: «Πέρασα ένα μικρό διάστημα που ήμουν χαμένος, τώρα πια είμαι καλά. Όλα τα πράγματα είναι για καλό και για να καταλαβαίνεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν και ποιοι όχι».
Όσο για την Eurovision δήλωσε: «Όταν κερδίζει το διαγωνισμό ένα τέτοιο πρόσωπο και βλέπεις ότι κερδίζουν κάποιοι που κάνουν τον διαγωνισμό καρναβάλι, καταλαβαίνεις ότι αν είσαι σοβαρός καλλιτέχνης πλέον, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τους λόγους που θες να πας και να το κάνεις αυτό το πράγμα. Μου βγάζει λίγο δεύτερο, τρίτο. Δεν κέρδισε η μουσική από αυτό. Κέρδισε το μούσι της κυρίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved