Showbiz

Λεπτομέρειες της γέννησης της δεύτερης κόρης της Σταματίνας – Τι αποκάλυψαν οι συνεργάτες της

Gossip-tv Team

Χθες γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το δεύτερο κοριτσάκι της! Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης γέννησε με καισαρική τομή το δεύτερο παιδάκι της. Το κοριτσάκι γεννήθηκε βάρους 2.820 γραμμαρίων και χαίρει άκρας υγείας!


«Λείπει το Σταματινάκι... γιατί γεννήσαμε!» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και τόνισε: «όχι γέννησε, γεννήσαμε γιατί το ζήσαμε όλοι μαζί όλο αυτό το έργο, αφού την είχαμε εδώ με την κοιλίτσα φουσκωμένη και σήμερα δεν είναι μαζί μας. Όλες τις ευχές μας...»
«Να της ζήσει, να είναι καλότυχο, να το δουν και η Σταματίνα και ο Θέμης όπως ποθούν, όλα τα καλά του κόσμου και να ζήσουν με πολλή ευτυχία αυτές τις πρώτες μέρες» είπε η Ελένη Τσολάκη.

Και συμπλήρωσε: «Έφυγε χθες στις 11.30 από δω όπως φεύγει κάθε μέρα τώρα που δεν έχει ραδιόφωνο... και τίποτα δεν προμήνυε το συμβάν. Πηγαίνει να κάνει ένα επετειακό βίντεο για το Mad... και μετά πήγε στο σπίτι να ξαπλώσει. Όταν σηκώθηκε... συνέβη αυτό που λένε "σπάσαν τα νερά"...».

Σε ποιο όμως μοιάζει το μωρό, στον Θέμη Σοφό ή στην Σταματίνα Τσιμτσιλή; Δείτε τι αποκάλυψαν οι συνεργάτες της Σταματίνας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved