Showbiz

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της Αλεξίας Αλεξιάδου

Gossip-tv Team

Η Αλεξία Αλεξιάδου λάτρευε το φαγητό γι' αυτό και ασχολήθηκε με τη μαγειρική... Ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας της Βέφας και τα κατάφερε.

Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, τον Αύγουστο του 2012, είχε μιλήσει σε καθημερινή εφημερίδα Espresso για τα παιδιά της, τις δυο κορούλες της:

«Η μικρή Βέφα λατρεύει τη μαγειρική και είναι η καλύτερη βοηθός μου στην κουζίνα! Εχει φτιάξει από μαγειρίτσα μέχρι τούρτα παγωτού! Το πιο σημαντικό είναι πως της αρέσει η διαδικασία της μαγειρικής σε όλα τα βήματα, από το κόψιμο των φρέσκων λαχανικών από το μποστάνι μέχρι το καθάρισμα της κουζίνας όταν τελειώσουμε».
Και πρόσθεσε: ''Η Χαρά είναι αριστούχος στο σχολείο και προσπαθεί κάθε χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Λόγω εφηβείας προσέχει τη διατροφή της, άρα είναι η καλύτερη δοκιμάστρια των συνταγών μας, και αν κρίνω από τη σιλουέτα της, πρέπει να έχουμε πετύχει, με τη μικρή Βέφα βοηθό, να της προσφέρουμε τα μενού που της αρέσουν. Είμαστε περήφανοι και για τις δύο, γιατί είναι πολύ καλοί χαρακτήρες κι έχουν σοβαρές αρχές στη ζωή τους", περιέγραφε στην ίδια συνέντευξη.

Η τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη ήταν στην εκπομπή Oops και τον Κωνσταντίνο Δαναό για το κανάλι 9.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved