Showbiz

Το gossip-tv στην συνέντευξη τύπου των Νταλάρα-Βιτάλη-Γλυκερία

Gossip-tv Team

Συνέντευξη τύπου για τις επερχόμενες κοινές τους εμφανίσεις στην Ιερά Οδό έδωσαν ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία.

Οι τρεις μεγάλοι και σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα μοναδικό πρόγραμμα που το κοινό δεν έχει ξαναδεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό μιας και όλοι τους, τόσο οι τραγουδιστές όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό.
-Τόσο ο Γιώργος Νταλάρας όσο και η Ελένη Βιτάλη με την Γλυκερία δήλωσαν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι για την συνεργασία τους αυτή
-Ο Γιώργος Νταλάρας τις αποκαλεί κορίτσια του καθώς τις ξέρει και τις δυο από την εφηβεία του
-Καλύπτει ο ένας τον άλλο μουσικά και μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι τους είπαν πως η καλύτερή τους στιγμή στην παράσταση είναι όταν ακούνε τον άλλο από το καμαρίνι να τραγουδά στην πίστα.
-Είναι μια σπάνια συνεργασία η συγκεκριμένη.
-Η Ελένη Βιτάλη τόνισε πως ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει να νοιάζεται για το κοινό του γι αυτό και οι τιμές στην Ιερά Οδό είναι προσιτές για τον κόσμο.
-Ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε αισιόδοξος παρά τις δύσκολες εποχές που περνά η χώρα μας και τόνισε πως θα τα καταφέρουμε καθώς ως λαός έχουμε περάσει και χειρότερα και έχουμε ανταπεξέλθει.
-Η Γλυκερία είπε ότι η απόφαση για τον Νίκο Ρωμανό ίσως άναψε ένα φωτάκι αισιοδοξίας.
-Ο Νίκος Σούλης έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του προγράμματος, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Νταλάρας.
-Το τραγούδι της έναρξης του προγράμματος είναι σε στίχους Νίκου Αντύπα και μουσική Γεράσιμου Ευαγγελάτου.
-Το σκηνικό θα περιλαμβάνει έναν τοίχο και στην αφίσα θα προβάλλονται εικόνες από την γύρω περιοχή της Ιεράς Οδού τις οποίες τράβηξε ο Νικήτας Καραγιάννης.
-Το σκηνικό ουσιαστικά θα θυμίζει αλάνα που δημιουργήθηκε μετά την κατεδάφιση ενός σπιτιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved