Showbiz

Το ξέσπασμα της Πηλιχου: «Ο σύντροφός μου θα κινηθεί νομικά»!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Πηλιχού αρραβωνιάστηκε και  πρώτο το gossip-tv.gr σας ενημέρωσε για την ευχάριστη αυτή στιγμή της ηθοποιού!

Στην συνέχεια υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην προσωπική ζωή του συντρόφου της, που είναι μοντέρ και υποστήριζαν πως ο Μάκης Τσούφης ανακοίνωσε στην πρώην σύζυγό του πως θέλει να χωρίσουν όταν εκείνη του είπε πως είναι έγκυος. Ο γάμος τους κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το παιδί τους ήρθε στον κόσμο την ημέρα που εκείνος αρραβωνιάστηκε με την Ιώαννα Πηλιχού. Ο Μάκης Τσούφης ξέσπασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook γράφοντας: «Με λύπη μου διάβασα ένα απολύτως ανακριβές και πικρόχολο άρθρο που αναφέρεται στην πρώην σύζυγό μου την ημέρα της ανακοίνωσης του επίσημου αρραβώνα μου με τη σύντροφό μου, και ενώ το διαζύγιό μου είναι από καιρό σε εξέλιξη.
Είναι σαφής η διάθεση της "δημοσιογράφου" να θίξει θέματα που ανήκουν στο παρελθόν "δηλητηριάζοντας" τη στιγμή και ελπίζοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις. Μια φιλική συμβουλή: τα κίτρινα σχόλια και η δήθεν δημοσιογραφία δεν αφορούν κανέναν και κρατούν όσο τα "15 λεπτά δημοσιότητας" που επιχειρεί να υφαρπάξει η παγκοσμίως άγνωστη "δημοσιογράφος". Ας αποκτήσουν δική τους ζωή κάποιοι άνθρωποι».
Χθες το βράδυ οι κάμερες συνάντησαν την Ιωάννα Πηλιχού, η οποία φανερά ενοχλημένη είπε: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι παιδιά, έχει απαντήσει ο σύντροφός μου γιατί είναι δικό του θέμα προσωπικό...οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το θέμα είναι ότι το άρθρο είναι ανακριβές, έχει πικρόχολο σχόλια κατά του προσώπου του, είναι μία προσωπική επίθεση και φαντάζομαι ότι θα κινηθεί νομικά ο ίδιος... Η προσωπική μας ζωή είναι στη δημοσιότητα πάντα...» και ξέσπασε κατά της δημοσιογράφου λέγοντας ότι προσπαθεί να γίνει γνωστή μέσα από εκείνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved