Showbiz

Χαριάννα Μερεμέτη: Η όμορφη ψυχολόγος του The Voice αποκαλύπτεται…

Gossip-tv Team

Για τη Χαριάννα Μερεμέτη, την όμορφη ψυχολόγος του The Voice, η μουσική και το τραγούδι βρέθηκαν στην καθημερινότητά της από σχετικά μικρή ηλικία και τα απόλαυσε με όλο της το είναι.

«Σε ηλικία 6 ετών, μου άρεσε πολύ να ακούω κλασική μουσική, γιατί με μάγευαν οι μελωδίες. Λίγα χρόνια αργότερα, προτίμησα τα πιο έντεχνα κομμάτια και έδινα μεγάλη σημασία και προσοχή στο στίχο. Μάλιστα υπήρχαν τραγούδια, τα οποία, μόλις τα άκουγα, με συγκινούσαν τόσο πολύ που έβαζα τα κλάματα» θυμάται μιλώντας στο περιοδικό People.


Πώς πήρες την απόφαση να πας στο παιχνίδι;
«Είχα παρακολουθήσει κάποια επεισόδια από το περσινό The Voice και ήθελα πολύ να ανέβω στη σκηνή, να με ακούσουν οι συγκεκριμένοι coaches και να δω πώς θα αντιδράσουν με τη φωνή μου. Για μένα έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός πως δεν είναι ριάλιτι και στην πρώτη φάση του show κρίνεσαι αποκλειστικά και μόνο από τη φωνή σου. Δεν κατακρίνω τα παιδιά που έχουν συμμετάσχει σε ριάλιτι, απλά δεν θα μπορούσα να έχω μια κάμερα να καταγράφει κάθε προσωπική μου στιγμή»


Το γεγονός πως τρεις κριτές –Ρέμος, Ασλανίδου, Κουινέλης– σε ήθελαν στην ομάδα τους ήταν μια πρώτη επιβράβευση;
«Ναι! Πρώτος γύρισε ο Μιχάλης Stavento, μετά ο Αντώνης Ρέμος και τελευταία η Μελίνα Ασλανίδου. Μόλις τελείωσα το τραγούδι, αισθάνθηκα μια επιβεβαίωση και είπα μέσα μου «Τώρα είμαι στο παιχνίδι και το απολαμβάνω». Μετά έπρεπε να αποφασίσω με σε ποια ομάδα θα πάω, κάτι που δεν είχα σκεφτεί από πριν, σε περίπτωση που γυρνούσε παραπάνω από ένας coach. Άφησα να δω ποιος θα με διεκδικήσει περισσότερο εκείνη τη στιγμή και ένιωσα πως ο Μιχάλης το έκανε. Επίσης, κινήθηκα και λίγο συναισθηματικά, αφού ήταν ο πρώτος που γύρισε, οπότε αυτόματα με έβαλε μέσα στο παιχνίδι. Οι φίλοι μου νόμιζαν πως θα διαλέξω τον Ρέμο ή την Ασλανίδου, γιατί είναι πιο κοντά στα μουσικά μου ακούσματα. Γενικά, δεν θέλω να περιμένω πράγματα για να μην απογοητεύομαι, οπότε δεν είχα στο μυαλό μου τι θα κάνω αν γυρίσουν περισσότεροι από ένας κριτές. Το μόνο ήθελα να κάνω ήταν αυτό που ξέρω: να τραγουδήσω σωστά και να δώσω την ψυχή μου πάνω στη σκηνή»


Πώς είναι οι πρόβες με τον Μιχάλη και ποια συμβουλή του κρατάς;
«Ο Μιχάλης είναι πολύ πιο αυθόρμητος από αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση και όλα τα παιδιά που είμαστε στην ομάδα του αισθανόμαστε πως τον γνωρίζουμε χρόνια. Προσωπικά, νιώθω άνετα και οικεία μαζί του, γιατί είναι φιλικός και ο χαρακτήρας του με βοηθάει να γίνομαι πιο παραγωγική. Η συμβουλή που μου έχει δώσει και την κρατάω είναι να μην έχω άγχος, γιατί είναι ό,τι χειρότερο για την ψυχολογία και πως, για να έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, είμαστε καλοί τραγουδιστές»


Θα άφηνες τη δουλειά σου προκειμένου να ασχοληθείς μόνο με το τραγούδι;
«Αν δεχόμουν μια σημαντική πρόταση που θα υπήρχαν προοπτικές, σίγουρα θα την άφηνα, γιατί θέλω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Φυσικά, αν είχα οικογένεια, θα σκεφτόμουν εντελώς διαφορετικά, αλλά τώρα, λόγω ηλικίας, θεωρώ ότι μπορώ να πειραματιστώ»
Πηγή: people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved