Showbiz

Πρεμιέρα στο Teatro με δυο νέα τραγούδια!

Gossip-tv Team

Ύστερα από εννέα μήνες απουσίας λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στην Νυχτερινή Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής κάνοντας πρεμιέρα στο TEATRO, παρέα με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα σε μια ξεχωριστή συνεργασία που κέρδισε τις εντυπώσεις και τα πιο θετικά σχόλια!

Σε ένα πρόγραμμα αποτελούμενο απ' τις επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει, όπως "Πάρε με αγκαλιά" , "Να της πεις", "Ποτέ ξανά", "Παιδί Γενναίο", "Εσένα θέλω" , "Μια νύχτα κόλαση", "Δε χωρίζουν οι καρδιές" ... και όχι μόνο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε του εμφάνιση.
Στο TEATRO ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσίασε για πρώτη φορά δύο απ' τα νέα του τραγούδια, "Το συμπέρασμα" σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη που σε λίγες ημέρες κυκλοφορίας έχει ήδη αγαπηθεί απ' το κοινό, καθώς και "Το ταξίδι ξεκινάει" σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Λευτέρη Κιντάτου!
Ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος η κοινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην σκηνή παρέα με την Πάολα σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει , διαχρονικές επιτυχίες και όχι μόνο! "Το συμπέρασμα" είναι οτι "Το ταξίδι ξεκινάει" κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο TEATRO με μοναδικό στόχο την διασκέδαση του κοινού! Την σκηνοθεσία-σκηνογραφία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved