Showbiz

Η... κωλοτούμπα του Λιάγκα για την ατάκα «αρπαχτή της Μενεγάκη» και η αντίδραση της Σταμάτη

Gossip-tv Team

Πέρσι το «Πρωινό» στηλίτευε την Ελένη Μενεγάκη για την... αρπαχτή της, όπως έλεγε η Σάσα Σταμάτη, με το άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρουδέντρου σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, φέτος, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, έκαναν ακριβώς το ίδιο! Τι είπαν λοιπόν στην κάμερα του "Αποκαλυπτικά";

Από τον Βόλο, όπου πέρσι άναψαν το δέντρο, φέτος τους προτάθηκε να μετρήσουν αντίστροφα για να ανάψουν τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε εμπορικό κέντρο, όπου την περσινή χρονιά βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη!

Τα... λαμπάκια όμως άναψαν και του Γιώργου Λιάγκα, καθώς τον ρώτησαν για το πώς σχολιάζει το γεγονός ότι είχε ακουστεί από την εκπομπή του πως η Ελένη Μενεγάκη είχε κάνει αρπαχτή!

Εκείνος αμέσως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι αυτό δεν το είχε πει ο ίδιος, αλλά η συνεργάτης του, Σάσα Σταμάτη, η οποία όμως είναι στην εκπομπή του!!! «Δεν το έχω πει εγώ. Κάνει κάποιος κάτι και το φορτώνουν σε εμένα» σχολίασε ο παρουσιαστής.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, να λέει την άποψή του, αρκεί να μην προσβάλλει κανέναν» συνέχισε η Φαίη Σκορδά.

Όσο για τη Σάσα; Τι να πει τώρα; «Δεν είναι κακό να αμείβονται καλά οι επαγγελματίες παρουσιαστές. Αν δε μαζέψεις κάποια χρήματα, τώρα, που πουλάς, πότε θα το κάνεις. Εγώ τι είμαι; Δικαστής;».

Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved