Showbiz

Μικαέλα Ιωνά: «Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω να κάνω»

Gossip-tv Team

Το όνομα της Μικαέλας Ιωνά συζητήθηκε έντονα έπειτα από τη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Νίκου Οικονομόπουλου «Για χίλιους λόγους». 

«Ηξερα ότι μπορεί να ακουστεί το οτιδήποτε από το ξεκίνημα μου. Δεν με πειράζει, όμως, γιατί εγώ ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι υπέροχοί άνθρωπος αλλά δεν υπήρξαμε ποτέ ζευγάρι. Εχω μόνιμη σχέση εδώ και τρία χρόνια. Από τα 18. Το αγόρι μου ξέρει τι άνθρωπο έχει δίπλα του, όπως και οι γονείς μου. Ο άνθρωπος μου γελάει με τις φήμες» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η Μικαέλα σπουδάζει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πειραιά και προσπαθεί να βρίσκει λίγο χρόνο ανάμεσα στη δουλειά και τις σπουδές για τον εαυτό της. «Είμαι ρεαλίστρια. Μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά είμαι πολύ μικρή ακόμη και δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω να κάνω. Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη, αλλά δεν έχω κάποιο πρότυπο. Δεν κάνω και μεγάλα όνειρα. Εχω κάνει πολλές δουλειές από μπουφέ και σέρβις μέχρι υποδοχή σε μαγαζιά στον Πειραιά και το Γκάζι. Μένω ακόμη με τους γονείς μου. Ναι, το κινητό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει μετά την προβολή των εκπομπών και έχω προσφορά για δουλειές, Ήξερα ότι θα με μάθουν και θα ανοίξουν κάποιες πόρτες. Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ την καριέρα στο εξωτερικό. Μου έχουν κάνει πρόταση να πάω να δουλέψω ως μοντέλο, αλλά δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, παρόλο που ο αδελφός μου μένει μόνιμα στην Αγγλία και δουλεύει ως σεφ».

Μάλλον δεν τρώει και πολύ για να διατηρεί τις αναλογίες μοντέλου. «Θα είμαι ειλικρινής. Είχα να γυμναστώ από το δημοτικό και φέτος πήγα γυμναστήριο. Πλέον νιώθω τύψεις όταν χάνω μάθημα. Γυμνάζομαι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.»

Τι συμβουλές της έχουν δώσει η Δούκισσα Νομικού και ο Θέμος Αναστασιάδης; «Η Δούκισσα είναι πολύ γλυκιά και ο Θέμος Αναστασιάδης μου ζήτησε απλά να μην έχω άγχος και να-λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved