Showbiz

Κωνσταντίνα Στράτου: «Δεν με πλησιάζουν οι άντρες»

Gossip-tv Team

Η Κωνσταντίνα Στράτου είναι 21 ετών με πτυχίο Marketing και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το κορίτσι δουλεύει το πρωί στα «Καλημερούδια» και το βράδυ στο «Πρώτη Φορά ΟΛΑ» στην ενότητα «Κρυφή Κάμερα». 

«Πρώτη φορά στην τηλεόραση βγήκα με μαγιό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Με το μόντελινγκ ασχολούμαι έναν χρόνο. Τυχαία μπήκα στον χώρο, έπειτα από την επιμονή ενός φίλου μου. Στο πρωινό του Σεφερλή ξεκίνησα να δουλεύω ως μοντέλο. Πέρυσι είχα πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου και φέτος εντάχθηκα στο cast της εκπομπής. Εχω κάνει πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας και καταλόγους. Με έχετε δει και στο βιντεοκλίπ του Σάκη Αρσενίου "Οξυγόνο". Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης αλλά είμαι στο ξεκίνημα μου. Φυσικά και δεν μπορώ να πω τώρα ότι θέλω να έχω εκπομπή» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η Κωνσταντίνα είναι αδέσμευτη, οπότε λογικά περιμένει να τη φλερτάρουν έντονα τα αγόρια. «Οχι, δεν με πλησιάζουν οι άντρες. Φυσικά είμαι ευγενική. Εντάξει, αν είμαι έξω και κάποιος με κοιτάζει έντονα, δεν θα τον κοιτάξω. Ίσως δεν δίνω το πράσινο φως να με πλησιάσουν. Μάλλον δεν έχω διάθεση να ερωτευτώ αυτή την περίοδο, προτιμώ να αφοσιωθώ στη δουλειά μου».

Ένα κορίτσι 21 ετών αγχώνεται όταν βγαίνει σε μια τηλεοπτική εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση; «Δεν αγχώνομαι καθόλου. Μου αρέσει και το απολαμβάνω. Ούτε κάνω ποτέ παράπονα ότι κουράζομαι. Ακόμη κι αν τύχει να δουλεύω πολλές ώρες. Μου αρέσει αυτή η δουλειά και την κάνω με χαρά».

Δηλώνει ότι την ενδιαφέρει η παρουσίαση, άρα θα έχει ένα πρότυπο Ελληνίδας παρουσιάστριας κατά νου, «Την Ελένη Μενεγάκη. Τη θαυμάζω!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved