Showbiz

Κωνσταντίνος PersonaS: Αυτή είναι η ιστορία του «Τικα Τακα Τίκα τακ»

Gossip-tv Team

Το τραγούδι του με τίτλο «Η πιο ωραία στην Ελλάδα» έχει ξεπεράσει τα 20 εκατ. views στο youtube και ανακηρύχτηκε πρώτο στην λίστα με τα πιο δημοφιλή κομμάτια στην Ελλάδα για το 2015. 

Ο Κωνσταντίνος Personas μίλησε στο Πρώτο θέμα και ξεκαθάρισε πως: «Δεν ξέρουν καν ποιος είμαι. Ακούω το κομμάτι στο ραδιόφωνο και ο παραγωγός λέει: «Το κομμάτι του Persona ή το τραγούδι του PersonaS. Ας το πάρουμε από την αρχή λοιπόν. Στην Κέρκυρα είχα ένα γκρουπ, τους PersonaS. Σημαίνει «άνθρωποι». Μαζί με ένα παιδί που ράπαρε. Όταν ανέβασα το κομμάτι στο youtube έγραψα Κωνσταντίνος και σε παρένθεση PersonaS γιατί έτσι μας ήξεραν στην Κέρκυρα. Από μικρός έγραφα μουσική και είμαι αυτοδίδακτος στο πιάνο. Αλλά δεν το κυνήγησα ποτέ. Στην Αθήνα ήρθα το 2006 γιατί σπούδαζα Αγγλική Φιλολογία και μόλις πήρα το πτυχίο μου εργάστηκα σε φροντιστήρια ως καθηγητής. Το λάτρευα αυτό το επάγγελμα. Για το χαρτζιλίκι μου δούλευα κάνοντας PR σε διάφορα bar και clubs. Έχουν γραφτεί διάφορα για την καταγωγή μου. Εγώ από τριών ετών ζω στην Κέρκυρα και οι γονείς μου κατάγονται από την Δρόπολη της Βόρειας Ηπείρου. Έλληνες. Δεν καταλαβαίνω όμως πραγματικά γιατί συζητιέται η καταγωγή μου. Και όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα είχα δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι του Alpha, Tv Stars παρουσιάστε!. Δεν ήθελα κάτι παραπάνω από το να περάσω καλά».

«Στην Κέρκυρα δούλευα ως dj. Πριν από δυο χρόνια ένα βράδυ, έρχεται ένας ψιλομεθυσμένος Σλοβένος τουρίστας και μου ζήτησε να παίξω το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν το ήξερα, δεν το είχα ακούσει ποτέ. Λέγεται uno momento. Το κατεβάζω και μόλις το ακούω ξέρω ότι θα το κάνω επιτυχία. Είναι ένας κλασικός βαλκανικός ήχος. Στο μαγαζί το έβαζα κάθε μέρα και το είχα κάνει σουξέ. Έτσι αποφάσισα να το βάλω στο κανάλι μου μήπως καταφέρω κάτι. (…) Αν έχω βγάλει χρήματα από τα views στο youtube; Την διασκευή την έκανα εντελώς πειραματικά χωρίς να ζητήσω άδειες κτλ, οπότε όχι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved