Showbiz

Παπακωνσταντίνου: Απαντά για την συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη και πληρώθηκε μέσω Βουλγαρίας

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Έθνους της Κυριακής”, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου απαίτησε από το Δήμο να του καταβάλει το ποσό των 16.500 ευρώ σε νομικό-πρόσωπο εταιρεία στη Βουλγαρία. Αφορμή για τη δημοσιοποίηση του θέματος, ήταν η ανάρτηση της αμοιβής του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.

Όπως φαίνεται στο ένταλμα πληρωμής, ως δικαιούχος αναγράφεται στα βουλγαρικά μια εταιρεία της Βουλγαρίας – στα αγγλικά η ονομασία της είναι The Brain Co Southeast Europe Ltd- με βουλγάρικο ΑΦΜ (203356523). Όπως προκύπτει, από το μεικτό ποσό της συμφωνημένης αμοιβής που ήταν 16.500 ευρώ έγιναν κρατήσεις μόνο 17 ευρώ, γιατί πρόκειται για νομικό πρόσωπο άλλου κράτους – μέλους της ΕΕ και αποδόθηκαν 16.483 ευρώ.
Ο ίδιος μίλησε στις κάμερες για το εν λόγω δημοσίευμα και μεταξύ άλλων είπε:
"Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει".
Τι είπε όμως για την αμοιβή του 16.500€ από το δήμο Ξάνθης για την εμφάνισή του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών της Παλιάς πόλης;
"Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου" δήλωσε ο Βασίλης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved