Showbiz

Η Σταρ Κύπρου μιλά πρώτη φορά για τις κατάρες που έδωσε στον πρώην της και τη φωτό στο facebook!

Gossip-tv Team

H Σταρ Κύπρου, Ελιάνα Γεωργίου, είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η οποία έδειχνε ποντίκια να τρώνε τα γεννητικά όργανα ανδρών που είναι δεμένοι και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και την αφιέρωσε στον πρώην της.

Η ίδια μίλησε στη κάμερα της εκπομπής αποκαλυπτικά: ««Ξεκίνησε σαν ένα αστείο αλλά κατέληξε κακόγουστο τελικά. Δεν είναι πρώην μου αλλά ο άντρας μου. Κοιμόμουν και εκείνος γύρισε σπίτι και με ξύπνησε. Κρατούσε στα χέρια του ένα κουτάκι. Το ανοίγω λοιπόν και πετάγονται από εκεί χαμστεράκια. Γι’ αυτό λοιπόν τον έγραψα στο facebook αρρωστημένο άχρηστο και το πρώην το έγραψα γιατί του είχα πει πως μετά από αυτό που μου έκανε πλέον είναι πρώην μου»
Και τόνισε: «Έχουμε ένα κοριτσάκι 2, 5 ετών. Δεν είχα ενημερώσει τους υπεύθυνους των καλλιστείων πως είμαι μητέρα γιατί στο δεύτερο κάστινγκ υπογράφαμε κάποια συμβόλαια στα οποία έλεγε πως δεν θα έπαιρναν μέρος γυναίκες με παιδιά». Και κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να προωθήσω το παιδί μου στο μόντελινγκ»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved