Showbiz

Γιάννης Πάριος: «Εγώ δεν έχω τραγουδήσει με μπαλέτα»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Πάριος τα είπε όλα στη Ναταλία Γερμανού... 

Ο πιο ερωτικός τραγουδιστής του ελληνικού πενταγράμμου μίλησε φυσικά για τον έρωτα, αν του λείπει αυτή η αίσθηση, για το... ανύπαρκτο lifestyle στην Ελλάδα, για την αλλαγή των δεδομένων στις πίστες, καθώς σήμερα λέμε "πάω να δω τον τάδε" και όχι "πάω να ακούσω τον τάδε"...

Ο Γιάννης Πάριος είπε λοιπόν μεταξύ άλλων: "Εγώ δεν έχω τραγουδήσει με μπαλέτα... Δε θέλω να μου παίρνει μια γκομενίτσα από τη Βουλγαρία ή την Αγγλία ή την Ολλανδία αυτό που έχω (τη φωνή)".

Έκανε λόγο και για όλα όσα είχε πει εναντίον εκείνου, της Μαρινέλλας και άλλων ιερών τεράτων του ελληνικού πενταγράμμου ο Βαλάντης: "Ο Βαλάντης μου αρέσει, είναι καλός τραγουδιστής, με πείραξε... Ας γίνει πρώτα Μαρινέλλα και μετά ας μιλήσει".

Όσο για το πιο αγαπημένο του τραγούδι κι εκείνο, που τον πονάει, όταν το ερμηνεύει; Το "Πιο καλή μοναξιά".

Πόσες φορές ερωτεύτηκε όμως; "2 ή 1,5 φορά"...

Φυσικά, εκείνο που δίνει ζωή στον ερμηνευτή είναι η έμπνευση: "Είμαι άνθρωπος της έμπνευσης, ζω με τη μοναξιά μου, τα πιο αληθινά πράγματα εμπνέονται, δεν τα διαλέγεις".

Εκείνο επίσης που θεωρεί μαγκιά ο Γιάννης Πάριος είναι "Να βγαίνεις έξω να τα βάζεις με το "θηρίο", που έχει την απαίτηση να ακούσει αυτόν που αγαπάει"...

Δείτε τα βίντεο της συνέντευξης από την εκπομπή "Αποκαλυπτικά"...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved