Showbiz

Παντελής Παντελίδης: Τι είχε συμβεί πριν ένα χρόνο με το στίχο «κατεχόμενα», που έγινε σάλος

Gossip-tv Team

Ο Παντελής Παντελίδης ένα χρόνο πριν είχε αφιερώσει το τραγούδι που είχε το στίχο «κατεχόμενα» στον κολλητό του, τον Γιώργο Θεοδότου. Πριν μία εβδομάδα που είχε πάει ο τραγουδιστής στην Κύπρο ερμήνευσε το εν λόγω τραγούδι.

Το μήνυμα του επιχειρηματία στο Facebook με το βίντεο που τράβηξαν τότε στο καμαρίνι πρόβαλε η εκπομπή Καλημερούδια και διάβασε η Μαριέλλα Σαββίδου:

«Αδελφέ Παντελή πριν ένα περίπου χρόνο με φώναξες στο καμαρίνι και μου ανακοίνωσες με υπερηφάνεια ότι ετοίμαζες ένα τραγούδι για την Κύπρο το οποίο και μου είχες αφιερώσει... Δεν είχες γράψει όλο το τραγούδι γι' αυτό και δεν ήθελες να το ερμηνεύσεις εκείνο το βράδυ! Πήρες την κιθάρα σου λοιπόν όπως συνήθιζες και μας το τραγούδησες! Ένα χρόνο αργότερα την περασμένη Παρασκευη συγκεκριμένα με πήρες και μου είπες πως θα το ερμήνευες για πρώτη φορά στην συναυλία σου στην Κύπρο και πως ήθελες να είμαι παρών... Απουσίαζα στο εξωτερικό έτσι δώσαμε ραντεβού στην πρεμιέρα σου στο Teatro εκεί όπου έκανες τους πάντες να παραμιλούν με το αστείρευτο ταλέντο και την ενέργεια σου... Ένα ταλέντο που φθόνησαν πολλοί! Κάθε τραγούδι που έβγαζες γινόταν επιτυχία και αυτό τους ενοχλούσε ακόμη περισσότερο! Δεν μπορούσαν να δεχτούν πως ένα παιδί με την κιθάρα του βγαλμένο από το Youtube έκλεψε την χαμένη τους δόξα! Σε πλήγωναν τα κακεντρεχή σχόλια και η "εποικοδομητική" κριτική που ασκούσαν... Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς τα τραγούδια σου φίλε θα ακούγονται αιώνια! Αιώνια αδελφέ θα σε έχουμε στις μνήμες μας και στην καρδιά μας... Αιώνια θα διασκεδάζουμε με τα τραγούδια σου... και αιώνια θα καψουριάζουμε με τις αξέχαστες μπαλάντες σου... Υπήρξα και θα παραμείνω παντοτινά ο πιο μεγάλος θαυμαστής σου αδελφέ! Σε ευχαριστώ για τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισες... Σε ευχαριστώ για τα ατελείωτα βράδια που μας κράτησες παρέα με τα τραγούδια σου... Σε ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής που μου έδινες κάθε φορά που συναντιόμασταν... Πάνω από όλα όμως θέλω να σε ευχαριστήσω που υπήρξες στις καρδιές μας και στην ζωή μας! Καλό σου ταξίδι αδελφέ και καλό παράδεισο... » γράφει ο Γιώργος Θεοδότου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved