Showbiz

Τα δάκρυα της Μαίρης Μπάρκουλη: «Η υγεία του Ανδρέα είναι κλονισμένη, έχω και δεν έχω ελπίδα»

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Μπάρκουλη μίλησε στην εκπομπή Με το Καλημέρα και τη Χριστίνα Λαμπίρη για την υγεία του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Η Μαίρη, σύζυγος του ηθοποιού τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχει ανοίξει τα μάτια του. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα η υγεία του. Δυο μέρες μετά την εντατική μου τον έδωσαν να πάω σπίτι. Χρειάζομαι νοσοκόμα, χρειάζομαι οξυγόνο, χρειάζομαι το υπόστρωμα για να μην ανοίξει άλλο. Η ζωή μου είναι πάρα πολύ πιεσμένη και είμαι πιεσμένη και εγώ. Η υγεία του είναι κλονισμένη, έχω και δεν έχω ελπίδα.»

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το δημοσίευμα που ανέφερε ότι για ο ηθοποιός είχε πάθε ασιτία, δήλωσε: «Το ότι δεν μπορούμε να τρώμε καθημερινά κρέας, νομίζω είμαστε εμείς και ο μισός ελληνικός λαός... Στον Ανδρέα δεν παράγει ερυθρά πια ο μυελός των οστών, με αποτέλεσμα να πέφτει ο αιματοκρίτης του. Πήγε πάρα πολύ μακριά αυτή η ιστορία... Είναι ψέμα».

Δάκρυσε on camera όταν μίλησε για την εκδρομή που έκανε πέρυσι στο Ναύπλιο με τον Ανδρέα , όπου τους βοήθησαν οι κουμπάροοι τους «Ο Λευτέρης να φανταστείς τον κουβάλαγε σαν μικρό παιδί... Συγγνώμη να το διακόψουμε λίγο; Χάρηκε πάρα πολύ, τον έβλεπες και λειτουργούσε σαν μωρό γιατί ήξερε ότι έχει δίπλα του δυο ανθρώπους που τον αγαπούν. Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι να τον βγάλουν έξω, ποιος θα τον έβγαζε;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved